хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Знову напівправда від штабу АТО

На Запоріжжі розігрується новий сепаратистський сценарій
Наталія Світанок 05 вересня 2015, 12:20
 3142  1
На Запоріжжі розігрується новий сепаратистський сценарій


Підтвердилася інформація, що по осі декількох стратегічних населених пунктів Донецької і Запорізької області розігрується новий сепаратистський сценарій.  У цьому сценарії ключову роль відіграють не «ватажки ДНР», а український олігарх.


Про це розповів координатор «Інформаційного опору» Дмитро Тимчук, новину повідомляє «Преса України».

Як відомо, вчора, 4 вересня, штаб АТО повідомив про те, що «за вказівкою ватажків «ДНР» частину бойовиків-вихідців із Запорізької області мають намір провести на території так званої «ДНР» «з'їзд запорізького земляцтва». В залежності від розвитку подій цей захід найманці можуть використовувати для перенесення сепаратистських діяльності в Запорізьку область.

«Волею випадку вчора, 4 вересня, група ІС в рамках нашого проекту «Світлофор отримала остаточні підтвердження (і по нашій мережі, і зі сторонніх джерел) того, що по осі декількох стратегічних населених пунктів Донецької і Запорізької області розігрується новий сепаратистський сценарій. У цьому ми повністю поділяємо тривогу штабу АТО, і намагаємося відстежувати ситуацію», - зазначив Тимчук.

За інформацією групи «Інформаційний опір», у цьому сценарії ключову роль відіграють не «ватажки ДНР», як стверджує штаб АТО, а «український олігарх, який вибудував на системі свого бізнесу по суті, механізм реалізації нового сепаратистського шабашу».

«Той самий олігарх, який не так давно відвідував Донецьк і вів переговори з керівництвом «ДНР», хоча і завзято заперечує цей факт», - додав військовий.

Ця інформація передана відповідним держструктурам.

«При всій повазі, пропонуємо штабу АТО або називати речі (точніше – учасників конкретного путінського сценарію) своїми іменами, або ж не вводити в оману громадськість розповідями про «довгу руку» терористів. Ворог, про якого йде мова – поруч із нами. І поки ми не визнаємо цей факт, ми його не переможемо», - наголосив Дмитро Тимчук.

Як повідомлялося, за оперативною інформацією штабу АТО, російсько-терористичні війська використовують тимчасове затишшя для підготовки до провокацій, щоб дестабілізувати ситуацію у південно-східних областях України. Зокрема, за вказівкою ватажків, частина бойовиків - вихідців із Запорізької області, мають намір провести на території так званої «ДНР» «з’їзд запорізького земляцтва»
.

3

Коментарі

15.09.15, 19:35

Це в ного таке прізвище: - "Олігарх"?
Нащо херню писати, якщо толком нічого не повідомляється?

    25.09.15, 22:05Відповідь на 1 від Кривовус

    нате і ГШ, щоб толком геть зовсім нічого