хочу сюди!
 

Кристина

34 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 30-40 років

Бойовисько під Радою спровокувала влада

Провокатори під Радою виставили українців екстремістами - політолог

Провокатори під Радою виставили українців екстремістами - політолог

 Трагічні події під Верховною Радою - провокація чистої води. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Михайло Басараб.

"Застосовуючи бойові гранати, негідники бажали виставити на весь світ українців екстремістами. Ця провокація спрямована проти тієї частини суспільства, яка засуджує ухвалення змін до Конституції у такій редакції і за нинішніх обставин. Відтепер президентська команда буде стверджувати, що всі, хто проти змін до Конституції, за одне зі злочинцями. Тож усі ми повинні засудити цю диверсію під Радою і вболівати за результативне розслідування інциденту", - сказав Басараб.

Разом з тим, на думку експерта, повинні продовжуватися дискусія і законний суспільний протест щодо неприпустимості внесення до Основного Закону норми про особливості самоврядування на Донбасі.

"Не може йти мови про будь-які поступки, доки Росія не припинить війни, не виведе своїх військ з нашої території і поки Україна не відновить контроль за державним кордоном", - вважає Басараб.

Нагадаємо, 31 серпня під будівлею парламенту відбулися сутички між мітингувальниками та міліціонерами. За останніми даними, постраждала 131 особа. Один "нацгвардієць" загинув від кулі. Міністр внутрішніх справ звинуватив у провокаціях лідера "Свободи" Олега Тягнибока.

3

Коментарі

11.09.15, 09:36

Зміни до Конституції вчинені під тиском окупантів та псевдосоюзників - це зрада державних інтересів України!

    21.09.15, 10:12

    Колись я голосував та підтримував свободівців,але поступово вони перетворились із борців за свободу в жалюгідну екстримістську банду..Після поразки на останніх виборах тягнибок виріших підняти свій втрачений рейтинг,але його підлеглі довбні вчора перестаралися...Після вбивства людини та каліцтва десятків людей,"свободі" настав остаточний пісець..

      31.09.15, 23:56Відповідь на 2 від Davigadoff

      У нас половина свободівців уже перейшли в УКРОП Коломойського і 27 серпня створили фракцію УКРОП у Львівській міській раді . Видно Беня краще посипає гречкою. Більше мого голосу за них не буде.