Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

кацапстан = імперія зла

Україна завдала Росії «смертельний удар» - російський політолог
Володя Костик 01 вересня 2015, 03:08
 3018
Україна завдала Росії «смертельний удар» - російський політолог


Таку думку під час свого інтерв'ю висловила російський політолог Лілія Шевцова, новину передає "Преса України".
Україні вже вдалося зробити переломний момент у житті самої Росії, так як вона змогла завдати "смертельний удар" обравши європейський шлях розвитку своєї країни.

"Це підрив самодержавного генетичного коду, заснованого на імперськості: Україна — найважливіший її елемент", - вважає вона.

Також політолог зазначила, що в Москві завжди усвідомлювали, що без України самодержавство в самій РФ стає практично неможливим, і саме тому Кремль робив все, щоб в українському суспільстві не з'явилася національна самосвідомість. "Сталін наважився на геноцид української нації, щоб знищити в зародку її прагнення до національного духу. Без України Росія — "недоімперія", а то й не імперія взагалі. І нинішній Кремль це усвідомлює, неважливо на якому рівні — відчуттів або логіки", — сказала Шевцова.

Разом з тим політолог зазначила, що тотальний опір українського народу показав, що РФ зможе повернуться до минулого положенням влади, оскільки без України самодержавство неможливо.

"Але іронія полягає в тому, що перетворення української теми в фактор російської внутрішньої політики та ключову складову легітимації Кремля говорить про відсутність в "російській системі" інших механізмів життєздатності — Росія стала заручницею Український вектора", - резюмувала вона.

Нагадаємо, раніше голова фракції "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко заявив, що децентралізація без призначення префектів може призвести до нової хвилі сепаратизму.

2

Коментарі