хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

За "брильянтових" прокурорів усе можливе

Команда Януковича продала невідомим 2 стратегічних бомбардувальники
Саша Дащук 18 серпня 2015, 14:20
Команда Януковича продала невідомим 2 стратегічних бомбардувальники


Про це йдеться в ухвалі Печерського районного суду Києва, яка доступна в Єдиному реєстрі судових рішень, новину повідомляє «Преса України».
Співробітники Генпрокуратури з’ясовують, кому наближені з команди екс-президента України Віктора Януковича продали два бомбардувальники ТУ-95 МС, які здатні нести ядерну зброю.

Згідно з текстом документу, ГПУ отримала дозвіл суду, необхідний для обшуку всіх приміщень підприємств «Укроборонпром» та «Миколаївський авіаремонтний завод НАРП», а також для доступу до документів Центру обліку надлишкового військового майна Збройних сил України.

Суд надав дозвіл для розслідування злочину, пов’язаного з незаконним відчуженням майна Міноборони. Зокрема, з майна пропали два стратегічні бомбардувальники ТУ-95МС, 1987 року випуску, які могли нести ядерне озброєння.

Крім літаків, працівники відомства проводять пошук технічної документації та інших документів, пов’язаних з реалізацією, оцінкою, ремонтом, оглядом, зберіганням, оплатою послуг і транспортуванням цих бомбардувальників.

Зазначається, що літаки могли бути продані у другій половині 2013 року — на початку 2014 року. Про це говорять дати документів, якими цікавляться у Генпрокуратурі.

Раніше повідомлялось, що Генпрокуратура склала повідомлення про підозру екс-президенту Віктору Януковичу в отриманні 26 млн гривень хабаря від власників донецького видавництва «Новий світ».

4

Коментарі

118.08.15, 20:23

Бачите, у нас здоровенні літаки щезають, як в Бермудах, а ми ще маємо нахабство лаяти американців, що не дають нам сучасну зброю...
При такому бізнес-генералітеті та зброя за тиждень буде вже в росії.

    219.08.15, 07:18Відповідь на 1 від Кривовус

    Маєте рацію!