Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Союзники хе-рові

Білий дім не дозволив Пентагону направити в Україну раніше обіцяні радари – The Wall Street Journal
Видання зазначає, що передачу потужних систем для визначення ворожої артилерії анонсували “під гучні фанфари преси” ще місяць тому, однак Адміністрація президента Обами досі не надала офіційного дозволу на поставки.

На тлі загострення ситуації на Донбасі у Пентагоні планують вдосконалити радіолокаційні системи Збройних сил України, однак Білий дім не сприяє реалізації зазначених планів. Про це пише американське виданняThe Wall Street Journal.

Видання зазначає, що наразі російський президент Владімір Путін стимулює загострення на Донбасі, а українська сторона не може надати рівноцінної відповіді.

Під тиском з боку США і західноєвропейських держав щодо дотримання Мінських угод в той час як супротивник цього не робить, руки Києва залишаються зв'язаними і його можливості є обмеженими, на відміну від Кремля”, - йдеться у статті.

“Адміністрація Обами відмовляється надати смертельну допомогу Києву, і навіть раніше обіцяна нелетальна допомога не завжди надходить”, - додає WSJ, пояснивши, що йдеться про радари AN/TPQ-36 та 37 Firefinder, необхідні для визначення ворожої артилерії.

“За словами американського військового високопосадовця, системи готові до постачання, а американські військові готові провести навчання (для українських колег — Ред.). Але Пентагон ще потребує політичної авторизації у Вашингтоні майже через місяць після того, як заяву (про передачу озброєння Україні - Ред) зробили під гучні фанфари преси. Не дивно, що Владімір Путін вважає, що може порушувати домовленості безкарно”, - резюмують у статті.

Раніше повідомлялося, що серед американських військових високопосадовців зростають настрої щодо подальшого озброєння України. Зокрема, відповідну точку зору вже висловили міністр оборони Еш Картер, директор національної розвідки Джеймс Клеппер, морський генерал Джо Данфорд, призначений головою Об'єднаного комітету начальників штабів і генерал Марк Міллі - потенційний начальник штабу армії США. Незважаючи на це, у Білому домі, як і раніше, виступають проти надання смертоносної зброї, як протитанкові ракети Javelin, про які просила українська сторона.

 
7

Коментарі

118.08.15, 13:14

Пан Гі мун 357 раз серйозно стурбований посиленням ескалації агресії москалів

    218.08.15, 14:02

    То ми Хе-рові хазяї на своїй землі.
    Кращих з нас виставляють на фронті в якості мішеней з забороной "порушувати Мінські угоди" Не дивно, що чергова хвиля мобілізації не набрала й 50%, в той час, коли на першу хвилю черги в війскоматах стояли. Америка просто не розуміє нащо нам та їхня суперзброя, якщо ми і свою не використовуєм.

      318.08.15, 15:02Відповідь на 2 від Кривовус

      Риба "портиця" із голови. Так, у моєму селі кажуть.

        418.08.15, 15:04Відповідь на 2 від Кривовус

        Не кажіть такого, фанати кунілінгуса шоколадних яєць заклюють Вас!

          518.08.15, 15:51Відповідь на 4 від Мольфар

          Жиди Москви ій США хочуть на півдні УКРАЇНИ робити ще з минулого століття свій НОВИЙ ІЗРАЄЛЬ ...Тому вони не зацікавлені щоб перемогли християни українці....Та чорт з ними а БОГ З НАМИ !!*Молімося і борімося та діймо совісно і вірмо що Украіна переможе ! Бог поможе http://blog.i.ua/user/4400999/1702020/ Щасливо ! СЛАВА Україні !