хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Смерть москальським окупантам

Росія провела випробування на Донбасі своїх новітніх танків (ФОТО)
Олена Ярмолюк 15 серпня 2015, 16:39
 2119
Росія провела випробування на Донбасі своїх новітніх танків (ФОТО)


Протягом 2014-2015 р. р. російське військове керівництво провело на Донбасі випробування новітніх танків Т-72Б3 і Т-90А. Завдяки війни, ініційованій Кремлем на території України, військова техніка пройшла випробування в справжніх бойових умовах.


Фото танків опублікував в Livejournal користувач під ніком Andrei-bt, новину передає «Преса України».

За словами користувача «ймовірно, це перше бойове застосування Т-90А».

«Т-72Б3 на території України вже багаторазово світилися, тепер прийшла черга і Т-90А. Правда, засвітилися фотки тільки через рік. Фото, як вказує джерело, зроблені між Придорожнім і Новоанівкою Луганської області, серпень 2014-го», - зазначає Andrei-bt.

Автор поста звертає увагу, що російські військовослужбовці затерли всі позначення на бойових машинах.

«Ну що сказати, участь ЗС РФ у подіях на території Донецької та Луганської областей намагаються заперечувати тільки вже зовсім хворі на голову. Та й немає тут нічого дивного у випробуваннях новітньої техніки в реальних бойових умовах. З приводу самих фото, позначення на танку затерті все тієї ж улюбленою багатьма їдкозеленою фарбою», - підкреслює Andrei-bt.

Раніше ми повідомляли: Динаміка обстрілу з боку російсько-терористичний формувань на Донбасі свідчить про те, що ворог готує неприємний сюрприз до Дня Незалежності України.

Читайте також:

4

Коментарі

122.08.15, 16:51