хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Вічна слава

Розвідницю «Лисицю» застрелили в Маріуполі з мисливської рушниці (ФОТО)
Олена Ярмолюк 09 серпня 2015, 18:13
 2578  1
Розвідницю «Лисицю» застрелили в Маріуполі з мисливської рушниці (ФОТО)


Вагітна розвідниця ДУК «ПС» Анастасія Горбачова з позивним «Лисиця» під час загибелі не перебувала на передовій. Вона загинула від пострілу в серце із мисливської рушниці у своїй квартирі в Маріуполі, або поруч з містом.


Про це повідомляє УНН з посиланням на коментар командира 8-го батальйону ДУК «Правий сектор» Андрія Червень, новину передає «Преса України».

Як розповів побратим розвідниці, у момент загибелі вона не була на передовій. В даний час мало що відомо про обставини смерті «Лисиці».Передбачається, що дівчину застрелили в квартирі в Маріуполі, де вона проживала, або в околицях міста. Правоохоронці взяли в роботу дві робочі версії, це може бути вбивство чи нещасний випадок.

«Мені важко щось сказати. Нещасний випадок... Вогнепальне поранення в серце. Або вбивство. Принаймні, мені це розповіли оперативники з Маріуполя», — коротко сказав Червень.

Як стало відомо, із загиблою можна буде попрощатися завтра, 10 серпня, на базі «Правого сектора» під Маріуполем. Після чого Анастасію Горбачову повезуть в її рідні Чернівці, де в середу, 12 серпня вона буде похована.



Раніше ми повідомляли: Пішла з життя одна з розвідниць «Правого сектора» Анастасія Горбачова з позивним «Лисиця», яка виношувала дитину. На ранньому терміні вагітності вона ще ходила в розвідку, оскільки була сміливою і не боялася перетинати мінні поля. Про її загибель повідомила журналістка і член ДУК ПС Олена Білозерська.

6

Коментарі

110.08.15, 08:32


    210.08.15, 11:13

    "Нещасний випадок" - і таки точно у серце?!! = ментовська тупизна

      311.08.15, 16:20

      не понятная смерть, если мусора не найдут, то это их рук дело