хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

І, це радує

20 серпня по всьому світу може початися арешт держмайна Росії — Пономар
Олена Ярмолюк 05 серпня 2015, 19:42
 1238
20 серпня по всьому світу може початися арешт держмайна Росії — Пономар


Акціонери ЮКОСа очікують від Росії виплати грошової компенсації щодо неправомірних дій представників влади РФ проти цієї компанії. До кінця серпня закінчується термін оплати Росією за наданими рахунками, після чого в разі несплати боргів, по всьому світу може початися арешт майна РФ.

Про це повідомляє політичний оглядач Олег Пономар, новину передає «Преса України».

«В зв'язку з тим, що особливих новин немає, хочу нагадати, що 20 Серпня - важлива дата. 22 Червня! акціонери ЮКОСа, які виграли суд в Гаазі на 50+ млрд. дол, передали офіційно Росії пакет документів - гроші до оплати. Це відбулося в посольстві США в Москві. На відповідь за законом у Росії є 60 днів. Тобто 20 Серпня, якщо Росія не буде платити,- можна починати заарештовувати державне майно Росії в США і по всьому світу», - повідомляє Пономар.

Експерт зазначає, що представники РФ погрожують задіяти симетричні заходи і почати арешт американського майна в Росії. Однак ця загроза не несе якої-небудь ваги, адже російські суди не мають необхідної для цього юрисдикції.

«Росія вже заздалегідь почала лякати арештом американських активів на території Росії, але це шлях в нікуди. Це ще більше затягне петлю, адже у акціонерів ЮКОСа на руках рішення Міжнародного Суду в Гаазі. Суду, який визнає весь світ. А на підставі якого рішення можна заарештовувати майно США в Росії? Басманного? Та й немає в Росії майна США навіть на приблизно порівнянну суму», - підкреслює політолог.

«PS. Прошу не плутати з арештами російського майна нещодавно у Франції та Бельгії, то було по іншому виграному ЮКОСом позову - на 1,5 млрд євро», - додає він.

Раніше ми повідомляли: Кількість країн, які заарештували російські державні активи по так званій «справі ЮКОСА», за якими Російська Федерація повинна виплатити акціонерам цієї компанії близько 50 мільярдів доларів, незабаром може поповниться Великобританією, адже у Високий суд Лондона вже подані відповідні документи.

Читайте також:

6

Коментарі

15.08.15, 21:33

Це дуже великий удар по економіці РФ,але дії х"уйла не передбачені.

    26.08.15, 07:59Відповідь на 1 від Korsar-K

    Маєте рацію. Ху*ло і у Африці ху*ло.

      36.08.15, 09:20

      Арешт МАЙНА - то дрібнички...
      Потрібно арештувати ГРОШОВІ АКТИВИ - а вони у заможних РФійців ВСІ "ЗА БУГРОМ" та у $$$$$$$$$$ та ЄВРАХ = оце була б ХОХМА!!!