хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Ось так діє ху*ло1

Путін висунув нові вимоги до України
Володя Костик 24 липня 2015, 04:35
 

Путін висунув нові вимоги до України


Про це сказано в повідомленні прес-служби Кремля, новину передає "Преса України".
Глава Кремля Володимир Путін під час телефонної розмови з лідерами "нормандської четвірки" зажадав від України надати так званим "ДНР" і "ЛНР" особливий статус.

"Володимир Путін в черговий раз підкреслив, що врегулювання всередині української кризи неможливе без налагодження Києвом прямого діалогу з представниками Донбасу. Президент Росії закликав українську сторону чітко триматися букви і духу Мінського комплексу заходів", - сказано в повідомленні.

Російська сторона вимагає надати амністію військовим злочинцям Донбасу, законодавчо закріпити над окупованими територіями особливий статус, "а також визначити модальності і порядок проведення місцевих виборів".

Крім того Путін закликав вивести українські війська з Широкіно.

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко під час телефонної розмови з лідерами "нормандської четвірки" закликав кремлівську владу, звільнити незаконно утримувану в російській в'язниці Надію Савченко.

Читайте також:

3

Коментарі

анонім

124.07.15, 10:39

Хйло в своєму репертуарі, для України нічого не звичайного. Головне, щоб Захід не піддався на цей хйловський шантаж та не почав тиснути на українське керівництво...

    224.07.15, 12:20Відповідь на 1 від анонім

    Так він уже тисне. Демілітаризація Широкино означає введення ху*ловських найманців на стратегічні висоти біля Маріуполя. Навіть для невійськових фінал такої демілітаризації очевидний.