хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Мирослав Гай...болюча правда

Мирослав Гай: Україна не в змозі відвоювати Донбас самостійно
Саша Юрчук 17 липня 2015, 11:23
 556
Мирослав Гай: Україна не в змозі відвоювати Донбас самостійно


50000 человек личного состава в зоне АТО это пыль для войны. Это ничего. Мы не в состоянии обеспечить людей на ротацию, не то-что на штурм. У нас завтра уходит бус на фронт, потому что снова ребята стали на новую локацию и у них нет ничего. Ни воды, ни жрачки, ни гигиенки. Какой штурм, какая атака? Заняли глухую оборону, купировали территории, строим оборонительные сооружения - все. Меньше погибнет. С учетом возможного дефолта, кошмарной экономической ситуации говорить о любых активных действиях с нашей стороны абсурдно. Молчим в тряпочку, проводим реформы, молимся, что бы нам дали денег.Украина не в состоянии отвоевать Донбасс самостоятельно. До этого времени практически не использовалась авиация, иногда та или другая сторона бахала друг по другу чем то более тяжелым чем град или Ураган. Все эти сказки про взрывы складов боеприпасов в Донецке оставим наивным тетям. Помните как взрывалось в Новобогдановке?Там несколько недель шла канонада и трескотня, а тут воронки 50 метров. Как говорится - бух и все. Но даже при использование точек У, нужно понимать, что Донбасс нам так не взять. Во первых не все, что есть у нас на вооружении стреляет и летает. Изношенность стволов просто зашкаливает из-за чего часто большой разлет и малый кпд. Не все ракеты взлетают. Просто наши слава богу не снимают эти старты на видео, как русиш-культуриш.

Вы поймите. Ну бросаем мы 50000 наших ребят на мощнейшие укрепы противника, а они, что б вы знали - строятся все это время. Ну теряем на штурмах десятки тысяч. С той мобилизацией и дезертирством которые есть сейчас - как долго такой штурм можно будет вести? Ну взлетает у нас курс, объявляем дефолт и все. Ни зарплат, даже тех жалких, что платят в АТО, ни горюче-смазочных, ни формы.

Тот план, который для нас выбрал Госдеп - оптимальный. Все таки не диванные генералы, а НАТО совместно с западным экономическим блоком определяли и разрабатывали стратегию для Украины. И тут наши идиоты начинаю вести дискуссии про сливы и о героических штурмах. Да Вы посмотрите на лица этих 300 недолюдей. Они даже закон прочитать не могут, который принимают - это я про валютный цирк. Половина мысли свои не может выразить, часть судимые, как всякие Ланьо. Господи, какой штурм? Какая зрада? Делайте, что Вам говорят молча. Сказали закрепить особый статус в конституции - выполняйте. Приехали уже все, от Президента до Нуланд. Объясняли. Может Вам еще Обаму в Раду пригласить? У нас дефолт на носу. У нас война идет и мы ее еще не выиграли. У нас мобилизация провалена. У нас теракты по всей стране. Чем вы, вашу мать, занимаетесь?

Мирослав Гай

7

Коментарі

117.07.15, 12:44

Гірка правда.

    217.07.15, 17:01Відповідь на 1 від uraha

    Гірка правда. Нудило, навіть, вчора під перегляду цього засідання Верховної Ради. Опозиційний блок - зрозуміло: у них свої плани. А інші ? Порошенко сьогодні проводив нараду в Дніпропетровській області ( трансляція наживо ) і таблетку якусь за щокою держав.

      Гість: Dalia

      317.07.15, 21:50Відповідь на 2 від Lzarichna

      Гірка правда. Нудило, навіть, вчора під перегляду цього засідання Верховної Ради. Опозиційний блок - зрозуміло: у них свої плани. А інші ? Порошенко сьогодні проводив нараду в Дніпропетровській області ( трансляція наживо ) і таблетку якусь за щокою держав.В нього цукровий діабет.Говорять, добре спиртне п"є, мабуть від страху.
      Юди всі боягузи.

        417.07.15, 22:04Відповідь на 3 від Гість: Dalia

        ]В нього цукровий діабет.Говорять, добре спиртне п"є, мабуть від страху.
        Юди всі боягузи.
        Мужня Ви наша! Вам в дитинстві бабуся не говорила:"Не можна про хворобу людини говорити гидоту, бо на тебе перекинеться"? або "Хто чим обзивається тим і називається"? До речі, я думаю, Ви знаєте те, що у Сталіна і Гітлера - батьки євреї. ( А не те, що Ви пишете).

          518.07.15, 10:02

          Змінювати Конституцію під час війни - злочин!!!!! І ніяка Нуланд не вправі командувати! Це нам, громадянам, жити з цією Конституцією! А нас навіть не спитали!

            618.07.15, 10:14Відповідь на 4 від Lzarichna

            ]В нього цукровий діабет.Говорять, добре спиртне п"є, мабуть від страху.
            Юди всі боягузи.
            Ви знаєте те, що у Сталіна і Гітлера - батьки євреї. ( А не те, що Ви пишете).
            Сталін і Гітлер були ЗАВОЙОВНИКАМИ - а наш РПЦ-шний Д'ЯК Петюня = лише ПОСЛУШНИЙ ТРУСЛИВИЙ ВИКОНАВЕЦЬ Путінських вимог...
            Бо як НЕ буде виконувати - Путін йому ЯЙЦЯ ВІДКРУТИТЬ = забере ДВА "Рошена" + судноремонтний заводик у Криму!
            ---
            Еврей = Іудей = Jude = ЖИД = загальноприйняті назви племені потомків Овець Дому Ізраелєвого! - тих самих, кого був посланий СПАСАТЬ із лап Сатани Ісус!
            Тих самих, про кого Ісус сказав "Батько ваш = ДИЯВОЛ!"
            Тих самих, хто ТРИЧІ на пропозіцію Понтія Пілата ВІДПУСТИТИ Ісуса - волали "Страть Його! - Хай кров Його буде на нас і на наших дітях!"

              718.07.15, 10:15Відповідь на 4 від Lzarichna

              Як стверджує Георгій Климов, Великий Дослідник і Знавець ДІЯНЬ і БІД Жидо-Племені,
              ЗАХИЩАТИ жидів можуть ТРИ КАТЕГОРІЇ ЛЮДЕЙ:
              1. Люди з Абсолютно промитий Мізками, які вважають жидів "Святими Людьми"
              *** Хоча сам Ісус саме про НИХ ясно сказав = "Отець ваш - ДИЯВОЛ"
              2. Люди-ПОМІСІ, з певним відсотком проЖІДі в крові - це ГЕНИ ...
              3. Ну і САМІ ЖИДИ - правда, далеко НЕ ВСІ з них! Наприклад, Едуард ХОДОС їх ВИКРИВАЄ!
              А Ви - з яких?

                818.07.15, 10:22Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

                Змінювати Конституцію під час війни - злочин!!!!! І ніяка Нуланд не вправі командувати! Це нам, громадянам, жити з цією Конституцією! А нас навіть не спитали!Ось прочитайте Страшні Факти
                Нуланд - це просто Представник Жидо-Америки...- ось вони й КОМАНДУЮТЬ нашим українським КНЕССЕТОМ...
                ХАБАД - ОРГАНІЗАТОР ВІЙНИ ПРОТИ УКРАЇНИ
                http://www.novasich.org.ua/index.php?go=News&file=print&id=46
                Проти українського народу ведеться постійна війна. На зміну військовим експансіям і голодоморам, прийшли Інші форми та методи його знищення – етнічннй, алкогольний та Інформаційно-економічний геноцид – внаслідок чого наш народ у МИРНИЙ ЧАС вимирає небаченими твмпвми = майже ПІВМІЛЬЙОНА ЛЮДЕЙ ЩОРІЧНО.

                  918.07.15, 10:25Відповідь на 7 від Богдан Ляшко

                  Талмуд, Біблія І Коран ( чергування назв хронологічне) починаються описом одних і тих же подій за участю одних і тих же дійових осіб. Можете перевірити.

                    1018.07.15, 10:25

                    Чиста Правда...
                    Розіслав друзям!
                    http://video.i.ua/user/295100/51651/432099/ = ХАЗАРЫ в УКРАИНЕ. Как им это удалось?

                    Доки при РЕАЛЬНІЙ ВЛАДІ і в Україні, і в Московії будуть ЖИДИ-ХАСІДИ,
                    які КЕРУЮТЬ СВОЇМИ ЛЯЛЬКАМИ = Жидом Путіним + Жидом Порошенко =
                    ДОТИ НАШИМИ РУКАМИ ЖИДИ БУДУТЬ ЗНИЩУВАТИ СЛОВ'ЯН З ОБОХ СТОРІН
                    у "котлах" і аеропортах, на радість "ляльководам"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна