хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Підтримую пана Єгора Соболєва

Президент саботує боротьбу з корупцією в Генпрокуратурі - Соболєв
Володя Костик 16 липня 2015, 03:22
 716
Президент саботує боротьбу з корупцією в Генпрокуратурі - Соболєв


Таку думку під час свого інтерв'ю на одному з українських телеканалів висловив народний депутат від фракії "Самопоміч" Єгор Соболєв, новину передає "Преса України".
У Генеральній прокуратурі почалася реальна боротьба з корупцією завдяки кільком ентузіастам, а президент, у свою чергу зайняв вкрай безвідповідальну позицію з даного питання.

"Кілька ентузіастів, які потрапили в систему Генпрокуратури — це Давид Сакваралидзе і Віталій Касько, вирішили розірвати кругову поруку і викрили корупцію в самому керівництві прокуратури", - заявив Соболєв.

"Президент зайняв дуже безвідповідальну позицію по відношенню до прокуратури. Він сказав, що треба миритися корупціонерам і тим, хто з ними бореться", - зазначив він.

Крім того, політик заявив, що в Комітеті з протидії корупції будуть домагатися відставки генерального прокурора Віктора Шокіна.

"Люди, які причетні до корупції в ГПУ, будуть намагатися спустити і затоптати справи проти них, а громадські активісти домагатися їх покарання. Сьогоднішнє засідання Комітету із запобігання корупції мало на меті показати, що стежимо за цією справою, і ми не дамо в образу молодих заступників з ГПУ. Інша мета — підштовхнути депутатів, які сумніваються, підтримати відставку Шокіна", - сказав Соболєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Верховна Рада буде голосувати за відставку Віктора Шокіна.

Читайте також:

3

Коментарі

116.07.15, 13:28

    216.07.15, 19:32

    Йолоп цей Соболев.Вирішив вчергове пропіаритись.