Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Терпець уривається не тільки в українців

У Вашингтоні Яценюку дали останній шанс – політолог
Олена Ярмолюк 15 липня 2015, 17:31
 2855
У Вашингтоні Яценюку дали останній шанс – політолог


Читайте також:
Союзники України з США під час чергових переговорів дали зрозуміти прем'єр-міністру Арсенію Яценюку, що від керівництва України чекають справжніх реформ і боротьби з корупцією і час очікування і порожніх розмов вже вийшов. Після приватної бесіди, в якій брав участь Віце-президент США Джозеф Байден, посол США в Україні Джеффрі Пайєт, міністр фінансів України Наталія Яресько, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк і, всупереч протоколу, президент США Барак Обама – некурящий Яценюк закурив.


Про це пише у соцмережі політичний оглядач Олег Пономар, новину передає «Преса України».

«З Вашингтона з любов'ю. На вчорашньому Бізнес-Форумі Байден виголосив емоційну і жорстку промову, при цьому дивлячись на Арсенія. Основний меседж - часу у вас, Арсеній, зовсім не залишилося. Замість розмов про реформи і боротьби з корупцією потрібна справжня боротьба з корупцією. Реальні люди повинні сидіти в реальних камерах («Ukraine has a strategy and new laws to fight corruption. Now you have to put people in jail»)

Потім Джозеф люб'язно попросив піднятися нашу Залізну Леді Наталку (міністр фінансів України Наталія Яресько – ред.) і сказав, дивлячись на Арсенія: Ось людина, яка робить прекрасну роботу. Респект. Потім теж саме з Пайетом: Джеффрі - один з кращих американських дипломатів у світі на сьогодні, сказав Байден», - пише політолог.

За словами Пономаря, після цього відбулася приватна бесіда, на якій обговорювалися настільки значущі речі для України і для окремих осіб з її керівництва, що після завершення розмови некурящий Арсеній Яценюк раптом закурив. 

«Після виступу Байден пішов з Арсенієм, Наталкою і Джеффрі на приватну зустріч, під час якої до них незаплановано по протоколу приєднався Обама. Після закінчення мітингу некурящий Арсеній закурив. У жовтні в Україну приїде Міністр торгівлі США Пенні Пріцкер. І тоді буде остаточно вирішено - чи шкодить куріння вашому здоров'ю», - резюмує політолог.

Раніше ми повідомляли: Голову українського Кабміну Арсенія Яценюка застукали з сигаретою в руках. Прем'єр-міністр України сидів на клумбі разом зі своїми підопічними і курив.

5

Коментарі

115.07.15, 21:38

Шановні друзі, хто із Вас зберіг знання англійської настільки щоб перекласти цитовані уривки? Зробіть цей переклад, будь ласка!

    Гість: Dalia

    215.07.15, 23:36

    Ось вам переклад після речення: Реальні люди мають сидіти в реальних камерах

    ("Україна має стратегію і нові закони, щоб боротися з корупцією. Зараз вам доведеться помістити людей у в'язницю"

      Гість: Dalia

      315.07.15, 23:39Відповідь на 1 від Мольфар

      Не звертайте уваги на смайлик, я не знаю як він вискочив.Взагалі в мене немає звички користуватись смайликами.

        416.07.15, 06:56Відповідь на 2 від Гість: Dalia

        Щиро дякую, пані Даля!

          516.07.15, 06:59Відповідь на 3 від Гість: Dalia

          Був би щасливим, коли б той смайлик відображав нехай не Ваше ставлення до мене особисто, а хоча б Ваш емоційний стан на момент написання цього тексту. З повагою.

            616.07.15, 07:58

            він раніше не курив - бо у нього раніше сексу не було

              716.07.15, 12:20Відповідь на 6 від zevs78

              Друже, маєте сказати, що сєню гарно відтрахали?

                816.07.15, 12:22Відповідь на 3 від Гість: Dalia

                Не звертайте уваги на смайлик, я не знаю як він вискочив.Взагалі в мене немає звички користуватись смайликами.Користуйтесь вот \такими\ "скобками" - тоді не буде таких "НЕЖДАНЧИКІВ" = це ГЛЮК
                ===
                АВТОРУ
                Дав на тебе ЛІНК у моїм тексті = http://blog.i.ua/user/295100/1702553/ = ЗРАДА у Мукачеві.., у Мінську..,- і УЛЬТИМАТУМ "ПС" Президенту.
                Будьмо!

                  Гість: Dalia

                  916.07.15, 13:49Відповідь на 4 від Мольфар

                  Щиро дякую, пані Даля!Будь ласка!

                    1016.07.15, 14:50Відповідь на 7 від Мольфар

                    саме так