Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Повна жопа, якщо це не провокація

«ПС» закликає знищувати бійців СБУ та МВС і починати підготовку до повстанської боротьби по всій Україні
Ваня Герман 12 липня 2015, 10:15
 4605
«ПС» закликає знищувати бійців СБУ та МВС і починати підготовку до повстанської боротьби по всій Україні


Відповідну інформацію розмістили на своїй сторінці у одній з соціальних мереж ДУК ПС, новину повідомляє «Преса України».
У ДУК ПС опублікували нову заяву, стосовно подій, які відбулись у Мукачево.

Наразі бійці Правого Сектора перебувають у оточенні, до Мукачево направився Дмитро Ярош, а у одній із соціальних мереж опублікували скандальну заяву:

«НАКАЗ ПО 1-му ВІДДІЛУ РОЗВІДКИ ДУК ПС

1. Всім РГ та ДРГ 1-го відділу розвідки ДУК ПС покинути бази постійной дислокації і перейти в режим бойового виходу.

2. Вважати підрозділи і співробітників МВС, СБУ і ін., що зараз ведуть бій з підрозділами Правого Сектору, блокують їх чи якимось чином приймають в тому участь - державними злочинцями, які підлягають роззброєнню, а у разі спротиву - знищенню.

3. У разі неприпинення бойових дій до 00.00. 13.07.2015 наказую приступити до ліквідації всіх осіб, причетних до нападу на членів Правого Сектору чи віддання відповідних злочинних наказів, по всій території України і не зважаючи на їх посади.

4. У разі спроб затримання чи роззброєння відкривати вогонь на ураження.

5. Бути готовими до розгортання повноцінної збройної повстанської боротьби на території всієї України проти внутрішньо-окупаційного кримінально-олігархічного режиму.

6. Командирам підрозділів 1 від. розвідки ДУК ПС довести даний наказ до відома всього особового складу підрозділів», - зазначено у заяві.

Нагадуємо, що заблоковані на Закарпатті бійці «Правого Сектору» записали відеозвернення, в якому розповіли, чому та як розпочалася перестрілка в спортивному комплексі «Антарес», що знаходиться по вулиці Лермонтова в Мукачево.

Читайте також:

7

Коментарі

112.07.15, 15:49

Кому жопа? Пороху?

    212.07.15, 16:30Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

    Події в Мукачевому 11\7\2015рБ можуть бути спільно ПІДЛО сплановані жидомасонами США\ ЖИДоЄВРОсоюзу й Москви та Дніпрожидівська \Киіва з метою розпалення братовбивчої війни у Карпатах і ще більшого знищення та збідніння населення Украіни ! Тож про це є ось ця добра стаття http://endryx.livejournal.com/1215472.html Ми офіцери \капелани УПА Бандери \ Голодюка є все більш ведені УГВР й Христом БОГОМ і ЗНАЄМО що тут є в Галичині більше НАШИХ Божих людей чим на Донеччині й тому все ТУТ СКОРО закрутиться не так як це хочуть жидомасони !! ...Тим більше що тут біля МУКАЧЕВО ЧУДОмісце яв Бога й Богородиці в ДЖУБЛИКУ ! Тож не вдалося масонам повністю задурити Донбас то так віримо щоі не вдасться дурити нас та розпалити війну лжепатріотами ПОРОХоботів та КАЛоМОЙШИ й жидЮЛІ Антихриста Путіна ...Будьмо

      312.07.15, 16:41Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

      МНОЖТЕ http://blog.i.ua/user/4400999/1701051/ Заява ІНТЕРНЕТгрупи офіцерів \капеланів УГВР\УПА "
      SOKILDNISTER"по кривавих подіях суботи 11 липня 2015року в м.Мукачеве Закарпаття України =Слава Ісусу Христу ! Шановні краяни ! Винуватцями подій збройного протистояння однозначно ми 4 офіцери\священники УПА й наші патріотиОУН\УПА\УГВР вважаємо всіх тих корумпованих осіб в міліції\прокуратурі\суспільстві котрі об"єднані навколо сумновідомих
      закарпатських міліонерів М.Луньо і В.Балоги та Н.Шуфрича і В.Медвечука та інших яких разом з їхніми поплічниками в правопохоронних органах негайно потрібно арештувати та всенародно судити за численні злочини ...бо їх політична діяльність і корумпований бізнес все більше йде на вигоду особисту й ГЛОБАЛмасонам
      та Антихристу Путіну ! Спаси Боже+Слава УКРАЇНІ

        412.07.15, 16:45Відповідь на 3 від SOKILDNISТЕR+

          512.07.15, 16:53Відповідь на 1 від дТОЛЯізХорола

          Якби тільки йому.

            612.07.15, 17:05Відповідь на 5 від Мольфар

            Якби тільки йому.Для початку:йому,Авакову,Яйценюку,Медведчуку

              712.07.15, 17:16Відповідь на 6 від дТОЛЯізХорола

              Першим на шибениці хочу бачити хуйла1, потім медведку а уже потім решту

                813.07.15, 08:10Відповідь на 2 від SOKILDNISТЕR+

                у Вас часом якесь загострення буває? що оце Ви написали таке?