хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Українському війську українські однострої

Бірюков показав фото експериментальної форми Варан-ВСУ для бійців (ФОТО)
Лина Демчук 06 липня 2015, 13:02
 2734
Бірюков показав фото експериментальної форми Варан-ВСУ для бійців (ФОТО)


Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі. Новину читачам передає «Преса України».
Радник президента Юрій Бірюков опублікував нові фото експериментальної камуфляжної форми в забарвленні Варан-ВСУ, яка була розроблена в Україні.

«Відпрацьовується нове камуфльоване забарвлення Варан-ВСУ. І малюнок новий, і фарба специфічна. Відпрацьовується система логістики», – підкреслив Бірюков.

При цьому всередині упаковки є прізвище бійця та зазначений його підрозділ. Крім того, радник глави України додав, що дещо пізніше все буде на рівні штрих-кодів, а наразі і так цілком ефективно.

«І кожен боєць у 79-й бригаді отримає повний комплект своєї форми в індивідуальному пакеті. Напрацювання будуть використані у проекті комп’ютеризації логістики МО (старт з 1 жовтня)», – розповів він.

 Також Юрій Бірюков наголосив, що до складу одного комплекту камуфляжної форми увійшли костюм літній польовий, кепка польова «Мазепинка», панама польова, чохол на каску. Все це у забарвленні ВАРАН-ВСУ. Також у комплекті дві футболки та дві пари трусів в забарвленні Койот.

«Тканина форми: 100% х/б, виробництва Україна. Тканина білизни: 95% х/б + 5% еластан, виробництва Україна», – зазначив Бірюков.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мобілізованих взують у демісезонні берці.

5

Коментарі

16.07.15, 18:05


    26.07.15, 22:53Відповідь на 1 від Кривовус

    Дякую