хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Заборонено ввозити дурнів із кацапстану

Деякі країни ввели заборону на ввезення дурнів з Росії - Ейдман
Даша Павлова 04 липня 2015, 22:29
 548
Деякі країни ввели заборону на ввезення дурнів з Росії - Ейдман


Після введення заборони на в'їзд деяких росіян рядом країн, зокрема Фінляндія відмовила у в'їзній візі спікеру Держдуми Наришкіну, Рада Безпеки Росії «прийняла секретний план санкцій у відповідь». Про це написав на своїй сторінці російський соціолог і публіцист Ігор Ейдман.


Новину передає «Преса України».

«Деякі країни ввели заборону на ввезення дурнів з Росії. Таким чином здійснений підлий дискримінаційний акт проти основного природного ресурсу нашої країни. В рамках цього заходу Фінляндія відмовила у в'їзній візі спікеру Госдури Наришкіну. Дурні відповіли. Їх Рада (він же Рада Безпеки Росії) прийняв секретний план відповідних санкцій», - написав Ейдман.

Як він зазначає, у зв'язку з цим заборонені поставки: лісу до Фінляндії, льоду в Гренландію, піску в Саудівську Аравію, нафти в Кувейт, пива в Німеччину, жаб до Франції, тенорів в Італію, волинок в Шотландію, роботів в Японію і агентів ФСБ в США.

Правда ще хотіли заборонити постачання китайців в Китай, але згадали, що він то проти Росії санкцій не вводив.

«Було вирішено завдати смертельного удару економікам ворожих країн. Категорично забороняється постачати їм основні товари російського виробництва: балалайки, матрьошки, шапки-вушанки, а також (що найстрашніше) постоли ручного плетіння», - додав Ігор Ейдман.

Нагадаємо, що Росія на рік продовжила відповідні санкції відносно Європейського союзу. Президент РФ Володимир Путін підписав указ про їх продовження Росією на рік, починаючи з 24 червня
.

4

Коментарі

15.07.15, 13:53

В думі вже волають по цьому рішенню,вимагають скасувати це рішення до депутатів думи.