хочу сюди!
 

Таня

44 роки, терези, познайомиться з хлопцем у віці 44-48 років

Адекватна оцінка

Путін навіть небезпечніший від Гітлера, — Бжезінський20:23, сьогодні 875
Путін навіть небезпечніший від Гітлера, — Бжезінський
Збіґнєв Бжезінський / tsn.ua

Екс-радник президента США, політолог Збіґнєв Бжезінський переконаний, що тиск на Росію таки може вплинути на вирішення сьогоднішньої холодної війни.

"Якщо так триватиме, і якщо Україна не зазнає краху, внутрішній тиск у Росії примусить її керівників (хто б це не був на той момент) шукати альтернатив. Сподіваюсь, що Путін достатньо розумний, щоб розуміти, що краще шукати альтернативи заздалегідь, а не в останню хвилину", — розповів Бжезінський в інтерв'ю виданню Spiegel Online.

За його словами, у порівнянні путіна і Гітлера часто пропускають той факт, що Гітлер не був зацікавлений у накопиченні персонального багатства.

Гітлер ніколи особливо не цікавився тим, щоб збагатитись. Путін же прагне заробити побільше грошей і це вводить у його життя інший фактор, який, можливо, стабілізує Путіна та його пристрасті. Але значно небезпечнішим є те, що Путін за природою азартний гравець,
— зауважив політолог.

Бжезінський пропонує вирішувати кризу в Україні через підходи, які дозволили Фінляндії розвиватись незалежно від Росії.

"Україна має отримати свободу обирати свою політичну ідентичність, політичну філософію та втілювати їх через тісніші зв'язки із Європою. Але водночас, Росії треба надати серйозні гарантії, що Україна не буде членом НАТО. Я все ще думаю, що це і є формула вирішення кризи", — підсумував він.

4

Коментарі

14.07.15, 21:45

Можливо і так. Бжезинський дуже мудра людина, але я хотів би бачити свою країну членом альянсу. Тим більше, що історія доказує, що будь-які домовленості з рашкой не варті паперу, на якому написані. Ми їм пообіцяємо не вступати до НАТО, вони пообіцяють нам визнавати територіальну цілісність, а за слушної нагоди вторгнуться у Чернігівську та Сумську області, наприклад. З прицілом на Київ, бо це ж мати міст руських і правив там взагалі князь Володимир. Який, як всім відомо, до Києва не мав ніякого відношення, а був правителем Русі, тобто, за їх думкою, московщини. Повний абсурд, але вони на щось подібне цілком здатні. Так що ні, тільки у НАТО!