хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Чекати залишилося зовсім не багато

Вченим вдалось встановити дату та причину загибелі Всесвіту
Ваня Герман 03 липня 2015, 10:54

Вченим вдалось встановити дату та причину загибелі Всесвіту

Новину повідомляє «Преса України».Вчені з американського університету Вандербільта знайшли нові докази того, що наш Всесвіт загине приблизно через 22 мільярди років через великий розрив.

Зазвичай фізики визначають рівняння стану Всесвіту як відношення тиску темної енергії до її щільності. Величина, яку вони отримують і визначає еволюцію нашого Всесвіту. Але наразі неможливо сказати чому дорівнює дана величина. Якщо вона матиме від’ємний знак, то гіпотеза Великого розриву виявиться справедливою.

Відповідно до неї, Всесвіт припинить своє існування через прискорене розширення, яке спричинить розпад матерії.

Фізики зазначають, що їх дослідження дали змогу переглянути роль темної матерії, яку ввели для пояснення спостережуваного прискореного розширення Всесвіту.

4

Коментарі

13.07.15, 17:49

Ми любимо Україну, це без питань, але при чому тут загибель всесвіту?
До речі, те, що вони встановили - далеко не факт. Занадто мало ми ще знаємо про це все. Наприклад, а що таке гравітація? Як само вона діє і яка швидкість розповсюдження гравітаційних коливань? А це ж типу елементарне питання Я вже мовчу про темну матерію та енергію. Яких вигадали суцільно заради того, що не знали, як пояснити деякі явища. І от, замість того, аби чесно сказати: "Ми ні*уя не розуміємо", хлопці зробили вумний вигляд і сказали: Темна енергія!" Звучить солідно, проте це просто синонім "Ні*уя не розуміємо"

    23.07.15, 18:10Відповідь на 1 від Танк_

    Друже, дякую за розлогий коментар. Розмістив цю інфу з однією метою переключити увагу із достатньо складного становища в Україні на питання далекі від злоби дня. Здається, я досяг успіху.