хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

І це називається "Жити по новому" ???

Гройсман веде себе як людина, яка хоче приховати шахрайство - Соболєв
Володя Костик 03 липня 2015, 04:03
 361
Гройсман веде себе як людина, яка хоче приховати шахрайство - Соболєв


Про це під час свого інтерв'ю на одному з українських телеканалів сказав народний депутат України Єгор Соболєв, новину передає "Преса України".
Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман робить як людина, яка хоче приховати шахрайство.

"Самопоміч" вимагала в парламенті, щоб міністр екології Ігор Шевченко відзвітував. Він повинен піти у відставку, але звільнення має відбуватися при обговоренні. Спікер працював як людина, яка хоче приховати шахрайство, а не викривати його", - сказав він.

Крім того, парламентарій відзначив, що в четвер, 2 липня він не побачив у парламенті діючої коаліції, і він з депутатами з Радикальної партії Олега Ляшка веде дискусію чи є сенс залишатися в коаліції.

"Мені здається, що коаліції сьогодні взагалі не було. Коли ми ввечері відстоювали незалежність Антикорупційної прокуратури та Антикорупційного бюро від нинішньої Генеральної прокуратури, яку вони повинні були заарештувати, а не підкорятися їм, з нами залишилася тільки радикали на чолі з Олегом Ляшком. Ми дискутуємо над питанням, чи є сенс нам залишатися об'єднаними, адже ми хочемо боротися з корупцією, а наші "партнери" чинять опір", - сказав він.

Нагадаємо, раніше Єгор Соболєв заявив, що новий голова СБУ Василь Грицак навіть не може пояснити свою декларацію про доходи.

Читайте також:

3

Коментарі

13.07.15, 10:39

Повторюю попереднє щодо Гриценка: а Єгор Соболєв - чим прославився? Якими досягненнями, щоб його поважати і дослухатись до його думки? Такий сами порожній баняк, тому і скаче по ВРУ як той недомірок.

    23.07.15, 11:39Відповідь на 1 від Богдан Бо

    Друже, Ви маєте право на власну оцінку. Моя оцінка незбігається із Вашою.

      33.07.15, 11:51Відповідь на 2 від Мольфар

      Щиро вдячний за толерацію, але я не для того пишу коменти, а для того, щоб зрозуміти вашу позицію. а ви помахали ручкою з вікна і далі поїхали. Щасливо. Тільки я так і не розумію, чому я маю дослухатись до думки Наєма, Гриценка, Єгора Соболева і т.д. - чим вони заслужили? Підкажіть! А ви: я іншої думки... Ощасливили.

        43.07.15, 12:03Відповідь на 3 від Богдан Бо

        Шановний друже, моя позиція така: - Порошенко наробив дуже багато помилок. Один Гелетей чого вартий. Однак наш Президент не робить висновків, а продовжує тупити. Нагородження охендовського, призначення главою ДСНС покидька який поливав мене на Майдані, зміни до Конституції тощо. Терпець українців великий, але не безмежний.