хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Авакову варто було б поспішити із цією заявою

Аваков став на захист бійців «Торнадо» та добровольчих батальйонів
Аня Бондар 26 червня 2015, 21:02
 182
Аваков став на захист бійців «Торнадо» та добровольчих батальйонів


/*-Про це глава МВС написав у соціальній мережі. Новину передає «Преса України».Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що не дозволить безпідставно звинувачувати усіх бійців «Торнадо» і ставити «ганебне клеймо» на інші добровольчі підрозділи.

Як зазначає Аваков, дедалі більше людей намагаються використати службове розслідування проти двох бійців «Торнадо», аби підігнати «під одну гребінку» усіх 123 військових.

«Брехня про мінування бази, брехня про готовність стріляти по своїм плюс маніпулятивні технології прямого ефіру на одному з шоу - створили спотворену картину у і без того не простій ситуації», - наголошує міністр.

Він наголошує, що слідство стосовно заарештованих міліціонерів на чолі з екс-командиром «Торнадо» Русланом Онищенко триває. 

«Я знайомився з матеріалами за фактом арештів - підстави для підозри є - далі треба говорити по суті. Винні? - довело слідство і суд? - нехай несуть покарання за всією суворістю», - вважає Аваков.

Однак, водночас він виступає проти звинувачення всіх бійців і «ганебного клейма» на інші добровольчі підрозділи.

Також міністр зазначає, що на сьогодні спецпідрозділ МВС «Торнадо» виведено з місця несення служби і проходить процес розформування. 

«Ніхто не стане ліпити з винних ангелів - але і зводити наклеп на бійців - не дозволю, хоч то емоції військової прокуратури, хоч нардепів. Є процедури і права - і раз керівництво підрозділу підвело нас усіх – «Торнадо» розформовано і пройде цей важкий шлях перевірок і контролю. Але, я категорично буду протидіяти огульного звинувачення», - наголошує міністр.

Крім цього, Аваков запевняє, що буде перешкоджати встановленню комусь політичної і піар кар'єри на долях людей.

«Я несу відповідальність за цих людей - і маю зобов'язання розділити з ними тягар цього непростого часу для них», - резюмує міністр.

Нагадаємо, всі існуючі на даний момент спецпідрозділи, які входять до складу Міністерства внутрішніх справ України, замінить «КОРД» - «Корпус оперативно-раптової дії».

8

Коментарі

126.06.15, 22:14

воно скромне

    226.06.15, 22:20Відповідь на 1 від Характерник+

    казну дерибанить без зайвої скромності

      327.06.15, 16:11