хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

усепланетну імперію зла потрібно нищити планетним загалом

Вальцман: Росія може почати Третю світову, аби не допустити трибуналу над Путіним за збитий Boeing-777
Денис Марценко 26 червня 2015, 18:20
 689
Вальцман: Росія може почати Третю світову, аби не допустити трибуналу над Путіним за збитий Boeing-777


Про це у соцмережі повідомив російський журналіст Ілля Вальцман, передає новину «Преса України». 
Росія намагається будь-якими методами не допустити створення міжнародного суду над винуватцями загибелі 298 осіб у небі над Донбасом, коли російські військові збили пасажирський літак Боїнг-777 рейсу MH-17 малайзійських авіаліній. Кремль піде достатньо далеко, аби не допустити розголошення справи над вбивцями.

«Я ж казав, що Росія стане насмерть на шляху створення міжнародного трибуналу з розслідування знищення зенітною ракетою пасажирського літака рейсу MH17? Говорив. Ну ось, прошу. Найстрашніше, чого бояться «чекісти», - це розголос їх злочинів. Будуть вжиті «будь-які заходи», аж до розв'язання світової війни (і я не жартую), тільки б справу про загибель Боїнга не стало розглядатися публічно», - написав журналіст.

Нагадаємо, у МЗС Росії висловили невдоволення щодо можливого міжнародного трибуналу у справі збитого в Донецькій області цивільного літака.

Нагадаємо, агентство Reuters з посиланням на високопоставлених чиновників в уряді Нідерландів повідомило про те, що після завершення міжнародного розслідування причин катастрофи авіалайнера, коли будуть оприлюднені імена підозрюваних у цьому злочині, до роботи приступить новостворений судовий орган, який буде діяти за підтримки Ради Безпеки ООН. І хоча шанси на проведення процесу невеликі, все ж таки голландська влада сподівається здійснити значний тиск на Кремль.

У МЗС України переконані, що звіт про катастрофу лайнера «Boeing-777» малайзійських авіаліній підтвердить, що літак збили російські військові з установки «Бук». Це стане руйнівним вироком для Росії. Водночас офіційні дані будуть оприлюднені 17 липня.

Як відомо, Путін, як головнокомандувач ЗС РФ, несе персональну відповідальність за те, що російські військові збили цивільний літак з російської зенітної установки.

8

Коментарі

127.06.15, 08:40

Мені здається, що якби Світ ХОТІВ щось сказати по тому інціденту -
ТО ВЖЕ Б ДАВНО СКАЗАВ!
А так - тихесенько "спустили на тормозах" - ото і все...