хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Юридична казуїстика?

У Порошенка пояснили, чому він оскаржує позбавлення Януковича звання президента (ВІДЕО)
Наталія Світанок 21 червня 2015, 05:51
 281
У Порошенка пояснили, чому він оскаржує позбавлення Януковича звання президента (ВІДЕО)

Президент України Петро Порошенко звернувся до Конституційного суду з поданням про визнання неконституційним закон про позбавлення Януковича звання президента України, щоб у майбутньому не можна було його оскаржити у будь-якому суді.

Про це в ефірі 5 каналу заявив перший заступник глави Адміністрації президента Віталій Ковальчук. Новину передає «Преса України».

Як зазначив Віталій Ковальчук, президент Петро Порошенко свідомо підписав закон про позбавлення Януковича звання президента України.

«Звернувшись же до КС із поданням щодо конституційності рішення Верховної Ради, президент зробив цілком очевидний юридичний хід, обґрунтований необхідністю бути упевненим, що у майбутньому цей закон не зможе бути оскарженим у будь-якому суді – ані в Україні, ані закордоном», - пояснив перший заступник глави Адміністрації президента.

В Адміністрації президента впевнені в тому, що Конституційний суд визнає закон про позбавлення Януковича президентом конституційним і після цього рішення оскарження закону стане вже неможливим.

«Ми упевнені, що після рішення КС таке оскарження стане вже неможливим», - додав Віталій Ковальчук.

Нагадаємо, 18 червня набув чинності закон про позбавлення Віктора Януковича звання президента України, а 19 червня Президент України Петро Порошенко звернувся до Конституційного суду з проханням визнати, що закон про позбавлення Віктора Януковича звання президента України є неконституційним.

Читайте також:

4

Коментарі

121.06.15, 19:12

Все чисто по-Жидівськи - типа "І я - вже НЕ Я! І Україна=РУЇНА вже не моя! Я вже ВСЮ ЇЇ ОБСМОКТАВ! - тож робіть з нею дальше, що тільки захочете!"
http://blog.i.ua/user/295100/1693791/ = Порошенко: россияне и украинцы - единый народ! = ОТАКЕБЛЯ! Наша песня хороша!!! - начинай сначала!
Пора починати ЩЕ ОДНУ "РЕВОЛЮЦІЮ ОГИДНОСТІ"...