хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Українські міжусобиці ощасливлюють ху*ла1

Порошенко змушує фракцію голосувати за відставку Наливайченка, але депутати над ним сміються – джерело
Олена Ярмолюк 16 червня 2015, 20:09
 952
Порошенко змушує фракцію голосувати за відставку Наливайченка, але депутати над ним сміються – джерело


Читайте також:
Президент України Петро Порошенко чинить тиск на свою фракцію, змушуючи їх проголосувати за відставку голови СБУ Валентина Наливайченка. Якщо президенту вдасться зібрати необхідну кількість голосів, то питання про відставку голови СБУ буде винесено на розгляд ВР у четвер.


Про це повідомляє видання «ГОРДОН» з посиланням на власне джерело в парламенті, новину передає «Преса України».

Порошенко вчора витратив півтори години на вмовляння депутатів своєї фракції голосувати так, як йому потрібно. 

«Вчора на зустрічі зі своїми депутатами Порошенко півтори години умовляв фракцію голосувати за відставку Наливайченка. Не вийшло, однак і сьогодні президент судорожно намагається зібрати голоси. Можливо, питання буде винесено в четвер. Але проти також Ляшко, половина Народного фронту, «Батьківщина» і «Самопоміч». Порошенко не розуміє, що номер відверто провалили. У кулуарах депутати сміються над ним», – сказав джерело.

Відзначимо, що розмови про можливу відставку Наливайченка виникли після його заяви про причетність колишнього заступника генпрокурора України Анатолія Даниленка до діяльності згорілої минулого тижня нафтобази «БРСМ-Нафта» у Васильківському районі Київської області. Наливайченко зажадав заарештувати Даниленко, після цього голову СБУ викликали на допит в Генпрокуратуру.

Водночас Порошенко заявив, що незадоволений результатами роботи Наливайченка на посаді голови СБУ і перед зустріччю з депутатами фракції БПП підтвердив, що має намір подати в Раду подання про його звільнення. Наливайченко, коментуючи чутки про свою можливу відставку сказав, що його ніколи «крісла не цікавили і не цікавлять». В даний час за відставку голови СБУ не готові голосувати навіть депутати групи УДАР, які входять у пропрезидентську фракцію.

Раніше ми повідомляли: Політолог Павло Нусс вважає, що застосування бійців спецпідрозділу «Альфа» у Генпрокуратурі, про що заявив глава СБУ Валентин Наливайченко, буде мати ознаки державного перевороту.

5

Коментарі

117.06.15, 08:41

Серед отих ЖИДО-МОНСТРІВ - Наливайченко АНГЕЛ