хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

"Равлики" на волі...чому не сидять їх поневолювачі!!!

Ще двоє «равліків» звільнені в залі суду
Олена Ярмолюк 12 червня 2015, 16:53
 248
Ще двоє «равліків» звільнені в залі суду


Читайте також:
Маріупольський суд відпустив на волю ще двох з дев'яти затриманих партизан - Богдана Чабана і Бориса Овчарова. Тепер хлопці зможуть брати участь у своєму захисті, щоб повністю зняти з себе звинувачення.


Про цю новину повідомляє «Преса України».

Сьогодні в Жовтневому суді Маріуполя відбулося судове засідання, рішенням якого, ще двом партизанам групи «Равлики» Богдану Чабану і Борису Овчарову змінено запобіжний захід. Затриманих відпустили прямо в залі суду - народні депутати взяли партизан на поруки.

Звільнення партизанів стало можливо тільки після розголосу в ЗМІ обставин їх затримання, а також висвітлення ходу судових засідань.

Раніше ми повідомляли: Скандал навколо партизанської групи під назвою «Равлики», які протягом останнього року співпрацювали з СБУ і МВС, а сьогодні опинилися на лаві підсудних за звинуваченням у розбійному нападі, обростає новими подробицями. Так, за «Равліків» заступився заступник начальника ГУМВС України в Донецькій області Ілля Ківа. Фактично слова Ківи про партизанів свідчать про те, що начальник УМВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін як мінімум оперує в ЗМІ недостовірною інформацією.

9

Коментарі

113.06.15, 09:31

***Тепер хлопці зможуть брати участь у своєму захисті, щоб повністю зняти з себе звинувачення***
Якщо НЕВИНОВНІ мають самі себе ЗАХИЩАТИ і ДОКАЗУВАТИ, що вони НЕ верблюди - то виходить, що ПРЕЗУМПЦІЯ НЕВИНОВНОСТІ в Україні = то є великій ПШИК!
Але коли вже випустять ЩЕ ШІСТЬОХ "Равликів" - тоді вже конче треба ПОСАДИТИ ВСЕ СУДІВСЬКЕ КОДЛО!!!

    213.06.15, 17:53Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    Справедливіше було б не посадити, а повісити

      313.06.15, 20:23Відповідь на 2 від Мольфар

      Справедливіше було б не посадити, а повіситиНу-у... я НЕ уточняв, НА ЩО САМЕ треба буде їх таки ПОСАДИТИ! = на КІЛ тварюк!