хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Місце ув"язненого "Равлика" мають зайняти його переслідувачі

Перший «равлик» на волі
Олена Ярмолюк 11 червня 2015, 14:39
 1222
Перший «равлик» на волі


Читайте також:
Сьогодні в Жовтневому суді Маріуполя відбулося судове засідання щодо справи донецького партизана з групи «Равлик» Олександра Крюкова. Завдяки участі в долі «Равліків» депутатів, Олександр був звільнений в залі суду.


Про цю новину повідомляє «Преса України».

Суд змінив запобіжний захід і відпустив Олександра Крюкова на поруки народних депутатів. Звільнення партизана стало можливим також завдяки ініціативі та підтримці громадськості. І хоча поки що кримінальну справу стосовно партизана не закрито, все ж завдяки тому, що він буде на волі, йому буде легше боротися за своє повне визволення. 

Нагадаємо, що завтра в тому ж Жовтневому суді Маріуполя відбудеться суд ще по двох «Равликах» - Бориса Овчарова і Богдана Чабана. Підтримати партизан можна, якщо підійти до будівлі суду до 11:30 ранку.

Раніше ми повідомляли: Скандал навколо партизанської групи під назвою «Равлики», які протягом останнього року співпрацювали з СБУ і МВС, а сьогодні опинилися на лаві підсудних за звинуваченням у розбійному нападі, обростає новими подробицями. Так, за «Равліків» заступився заступник начальника ГУМВС України в Донецькій області Ілля Ківа. Фактично слова Ківи про партизанів свідчать про те, що начальник УМВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін як мінімум оперує в ЗМІ недостовірною інформацією.

9

Коментарі

112.06.15, 21:06