хочу сюди!
 

Даша

38 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 20-35 років

Підтримую заяву МЗС кацапстану

МЗС РФ зажурений тим, що бойовиків називають сепаратистамиЧетвер, 04 червня 2015, 17:18

У МЗС Росії незадоволені використанням терміну "сепаратизм" по відношенню до ситуації на Донбасі.

Про це йдеться в заяві МЗС РФ.

"Сумно також, що в Держдепартаменті продовжують принизливо називати "сепаратистами" жителів Донбасу, які через репресивну політику київської влади змушені битися за свої громадянські, політичні, економічні права і за саме право на життя. Мабуть, в США забули власну історію боротьби за свободу, оскільки намагаються відмовляти іншим в їхніх законних правах", - йдеться в коментарі МЗС.

Там заперечують заяву заступника офіційного представника Держдепартаменту США Марі Харф, яка сказала, що заявами РФ по Боїнгу не можна довіряти.

"Якщо США мають дані об'єктивного контролю з супутників або авіаційних систем попередження і управління "АВАКС", то їх слід оприлюднити. Те ж саме стосується записів переговорів українських диспетчерів з військовим сектором. Наші наполегливі вимоги їх опублікувати наполегливо ігноруються. Багато інші питання також залишаються без відповіді. Це ще раз підтверджує, що Києву є що приховувати", - заявили в МЗС Росії.

   Бойові дії проти військ України ведуть:

а) регулярні війська ху*ла1;

б) банди озброєні, навчені, фінансовані ху*лом1;

в) колаборанти (вони ж ватники, лугандони, ху*ловці тощо) із генетичного сміття завезеного попередниками ху*ла першого на теиторію України у роки колоніальної залежності нашої Вітчизни від москальської сатрапії.

Етнічних сепаратистів в Україні немає і бути неможе за визначенням. Тому, що на території України не проживає жоден автохтонний бездержавний етнос. А соціальним суб"єктом, тобто тим, хто має природне право на сепарування (відокремлення, відособлення) території і самого себе, для створення суверенної держави є тільки бездержавний етнос. Годі повторювати дурниці ху*ловської пропаганди. СЕПАРАТИЗМУ в Україні НЕМАЄ!!! Є агресори, окупанти і колаборанти. Колаборанти від французького (колабораре) співпрацювати. Термін вперше застосував Анрі Петен для заклику французів співпрацювати із фашистськими окупантами. Згодом колаборантами стали називати усіх, хто співпрацює із окупантами. 

6

Коментарі

14.06.15, 18:11

Саме так!

    28.06.15, 09:44

    Я також вважаю, що у нас немає місцевих сепаратистів, а є інтервенція сусідньої держави, яка інспірувала сепаратизм. До того всі вимоги місцевих були на рівні "Почуйте Донбас", але ніколи не йшлося про від'єднання від України.