Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Ініціюємо бойкот ФБ

Українці ініціюють бойкот Facebook і вимагають вибачень від Цукерберга
Наталія Світанок 16 травня 2015, 13:18
 1539  1
Українці ініціюють бойкот Facebook і вимагають вибачень від Цукерберга

Користувачів Facebook закликають 18 і 19 травня бойкотувати соцмережу через те, що її засновник Марк Цукерберг відмовився задовольнити прохання українців про створення української адміністрації соцмережі.

Новину повідомляє «Преса України».

«Марк Цукерберг дав абсолютно неадекватну відповідь на прохання більш ніж 50 тисяч українських користувачів. Вони просили його переглянути Процес скарг у зв’язку з масовими банами українських топ лідерів думок», – йдеться в описі заходу.

Організатори бойкоту закликають деактивувати свій аккаунт Facebook на два дні - 18 і 19 травня.

«Тисячі деактивуючих акаунтів протягом одного-двох днів створять прецедент для адміністрації Facebook і медіа-привід. Для адміністрації Facebook це стане проблемою №1, яка набагато серйозніша, ніж падіння соцмережі», – кажуть організатори.

Окрім того, організатори очікують публічного вибачення Марка Цукерберга перед українськими користувачами «за примітивну і неадекватну відповідь на їхнє прохання».

«Також Facebook повинен запропонувати технічні рішення, які будуть запобігати хакі соціальної інженерії, здійснюваних фейковими акаунтами. Соцмережа повинна запропонувати прозорий та публічний процес апеляції банів акаунтів і вмісту», – вимагають організатори.

Як відомо, Цукерберг пояснив, що пости українців видаляють за «порушення правил, що забороняють використання «мови ненависті» проти іншої національності».

Нагадаємо, Петро Порошенко звернувся до засновника Facebook Марка Цукерберга з проханням відкрити українське представництво компанії.

6

Коментарі

116.05.15, 22:01

я лично согласна с мнением Алексея Мочанова здесь его пост на ФБ https://www.facebook.com/alex.mochanov/posts/1603905513193894

    216.05.15, 22:44

    Моя дума дуже прост. ФБ - базар. Всі розбиваються по групам (закритим. відкритим) і травлять там баланду. Кому це потрібно, коли всі варяться в котлі думок, які їм найближчі до світогляду? Хтось когось переконав?
    Я пішов з ФБ саме з цієїї причини. ФБ - монастир з сотовими комірками думок. І ніколи вони вони, думки, не зійдуться у вулик.

      317.05.15, 21:43

      Цукерберг відповів дуже добре українцям: "Хочете УКРАЇНСЬКОЇ модерації - пишіть УКРАЇНСЬКОЮ. А якщо ви пишете мовою ватників то і модерувати вас будуть ватники.