Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

ху*ло1 почне новий наступ

Путін готує удар у трьох напрямках, але Порошенко переконаний, що країна зможе відбитися (ВІДЕО)
Олена Ярмолюк 04 травня 2015, 16:49
 2350
Путін готує удар у трьох напрямках, але Порошенко переконаний, що країна зможе відбитися (ВІДЕО)
Путін явно готується до повномасштабного наступу після травневих свят. Про це свідчить величезна кількість бойової техніки та особового складу, перекинутого протягом останніх тижнів на Донбас. Експерти вважають, що російські війська можуть вдарити в трьох напрямках, але Головнокомандувач Петро Порошенко просить співгромадян не створювати паніки, адже сьогодні Збройні сили України в змозі захистити країну від ворога.


Про це йдеться в сюжеті ТСН.Тиждень, новину передає «Преса України».

Президент України Петро Порошенко повідомляє про початок військового загострення на фронті. Вже у другій половині травня бойовики і російські війська готові перейти до активних наступальних дій. Слова президента підтверджує також і екс-помічник міністра оборони Юрій Повх.

«Озброїти таку кількість людей і не тримати їх в напрузі – це фактично самогубством буде для цих терористичних організацій», - переконаний Повх.

Наступ однозначно буде, про це свідчить і кількість техніки та особового складу, перекинутого російськими військовими на Донбас. Згідно з різними джерелами росіяни завезли на схід України 70 реактивних систем залпового вогню (РСЗВ), 200 танків, 900 вантажівок з боєкомплектом і різним військовим обладнанням. 

«Судячи про те, скільки техніки пройшло останнім часом, про що є підтвердження з різних джерел, - дві батальонно-тактичні групи, кілька ротно-тактичних груп, тобто кількість техніки – суттєва. Але це не та техніка, яка бере міста і займає територію», - сказав військовий експерт.

Згідно думки фахівців, російські війська і бойовики можуть провести атаку в трьох напрямках: з Горлівки в бік Дзержинська та Артемівська; з Стаханова та Брянки - в Попасную; з Криму - на Мелітополь, Бердянськ і Маріуполь. Може бути також активізація окремих збройних формувань в інших напрямках, але вони, швидше за все, будуть виконувати функцію допоміжних або відволікаючих. Активізацію терро-російських військ підтверджують також і військові фахівці в НАТО.

9

Коментарі

15.05.15, 09:24

***російські війська можуть вдарити в трьох напрямках - але Головнокомандувач Петро Порошенко просить співгромадян не створювати паніки***

Зато САМ ГАВНОкомандувач - "про всяк випадок" і БЕЗ паніки! - ЗАКРИВ філію "РОШЕНА" у Маріуполі, і тихесенько ВИВІЗ ВСЕ ОБЛАДНАННЯ!
Висновок:
"Великій стратег" готується БЕЗ ПАНІКИ "злити" і інші частини України - як ВЖЕ "злив" Крим та Донбасс...
*** Головного Зрадника України - НА ГІЛЛЯКУ!

    25.05.15, 16:02Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

    ***КАЦАПвійська РАЗОМ з КИТАЙбурятами можуть після 9 травня вдарити в трьох напрямках -1) на Киів й Львів апотім на Закарпаття й РИМ з боку лукавої комуноБІЛОРУСІ через ВОЛИНЬ І ПОЛІССЯ + 2) З Донецька та Криму на ТІРАСПОЛЬ = на РИМ ЄРУСАЛИМ \про це є давні пророцтва християн що Антихрист дій дійде при помочі жовтої раси і жидів до ІСПАНІЇ\Португаліі ! 3) Удар буде з Придністров"я на Одесу й Буковину і Прикарпаття на Франківськ\Львів\Правда щодо ліквідаціїПоРОШЕНвальцманФАБРИКИ в МАРІУПОЛІ +ВСІ бізнесмени а особливо міліардери стали мілліонерами в РФ та Україні тільки їх після підпису співпраці обовязків КГБ та МАСОНмережі МОСКВИ і щомісячних відрахувань на них! ПОРОХА планують убити а замість нього робити премєром жидЮЛЮ й ділити УКРАІНУ+Бог прийде й спасе !

      35.05.15, 22:05Відповідь на 2 від SOKILDNISТЕR+

      ...можуть після 9 травня вдарити в трьох напрямках....Саме про ЦЕ у мене = http://blog.i.ua/user/295100/1676801/ = цей сценарій автор побачив ще у 2006 році...
      Бог прийде й спасеЮДО-Бог Яхве НЕ спасе ЮДО-Християн від "своїх" ЮДЕЇВ...
      У нього дещо ІНШІ цінності - котрі КОРИСНІ ЮДЕЯМ...
      Поки ми будемо Хворі Духовно - всі Жидо-Плани будуть втілюватися в життя - і приведуть до краху народу Русі
      ---
      "ИДИОТ" на ХИБРУ = синоним Человек Земли, ГОЙ.
      "Человека Идиота (Земного Народа) дозволительно душить в праздник Очищения, приходящийся на субботу. Во время заклания ещё нужно приносить моления – но во время душения оных не полагается.
      Вообще, идиотов следует душить как животных!".
      \Песахим,49, слова Рабби Елиазара\

      "Отака херня, малятки..."
      \Дід Панас\

        45.05.15, 23:46Відповідь на 1 від Богдан Ляшко

        без слів, одні емоції

          Гість: Vi-oletta

          56.05.15, 06:39

          Й шо робити??... Вони ж нiякi добровольчi формуванная не стануть вызнавати законними, якщо й захочемо захистити краiiну... ((