хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

На усе воля Господа

Стівен Хокінг: «Невже ви усі бажаєте кінця світу?!»
Стівен Хокінг: «Невже ви усі бажаєте кінця світу?!»

«Життя було б дуже трагічним, якби не було таким цікавим. Дуже важливо просто не здаватися».». – слова, які найкраще охарактеризують великого фізика. Доля Стівен Хокінга готувала йому досить багато випробувань та перешкод, з якими він успішно впорався і став відомим на увесь світ професором і вченим у сфері природничих наук.

Вчений застерігає інших вчених, які хочуть збудувати надпотужний адронний коллайдер. Все досить просто, адже Бозон Хіггса, елементарна фізична частинка, містить у собі феноменальну руйнівну міць. Таку думку висловлює найвідоміший учений і популяризатор природничих наук професор Стівен Хокінг.

Це все він пояснює тим, що згадана вище частинка спроможна викликати просторово-часовий колапс, який здатний у  мільйонну частку секунди зруйнує всесвіт. «Це не буде боляче, ми нічого не встигнемо відчути, — але ми нічого не можемо з цим зробити», — попереджає вчений.

Довідка: Бозон Хіггса є мірою всього сущого, оскільки визначає розміри і форму об’єктів у Всесвіті, однак він може перейти в стан «катастрофічної паузи», якщо фізики розженуть Великий адронний колайдер до дуже високих оборотів. 

Раніше повідомлялось, що кінець світу, який повинен був відбутись 21 грудня 2012 року скасовався, адже пророцтва Майя виявились неточними.

5

Коментарі

15.04.15, 20:29

Згоден.

    25.04.15, 21:03

    Велика людина, мудрець