хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Це - не мир. Це - тимчасове перемир"я.

Російська військова техніка безнадійно відстала - американський експерт
Саша Казимирский 13 лютого 2015, 07:43
 2586  1
Російська військова техніка безнадійно відстала - американський експерт

Російська армія та її командири під час бойових дій на Сході України проявили себе настільки погано з американських стандартів, що цьому здивувалися практично всі американські військові експерти. 

Про таку новину повідомляє «Преса України».

Пропонуємо нашим читачам думку одного американського військового експерта, який зараз знаходиться в команді одного сенатора-демократа, яку він висловив українському громадському діячеві Денису Пятигорцю.

У свою чергу П'ятигорець розмістив думки американського експерта на своїй сторінці у Фейсбуці.

***
Сьогодні спілкувався зі своїм знайомим із США. Познайомилися з ним у Відні на тусовці ОБСЄ кілька років тому. Він колишній військовий, а нині консультує офіс одного сенатора-демократа. Коротко поговорили про поточний момент і ось що він розповів:

1. У Мінську Путін програв. Так, він залишив собі шляхи до відступу і лазівки, щоб знову порушити і звернути на сепаров, але це йому не допоможе, оскільки йому ніхто вже не вірить;

2. США ніколи не відверталася від України і в курсі всього, що відбувається на Донбасі. Настільки в курсі, що може назвати точний час останнього капремонту російського танка, який стоїть у Донецьку на території одного з комунальних підприємств.

3. США у шоці від того, що українці змогли вистояти у військовому протистоянні. Вони досі не розуміють ЯК??? «З вашою давньою технікою, з вашим поганим ставленням до режиму секретності! У нас ні у одного бійця на полі бою немає мобільного телефону - це демаскує його позицію і може слугувати маркером для наведення ракетно-артилерійського удару. А у вас - снаряди рвуться навколо, а солдати пишуть СМСки. Я вже не кажу про командирів, які викладають у Фейсбук фото і розповідають про деталі проведеної операції. Це за межею! Так не воюють!» - здивувався офіцер. Я йому почав пояснювати як ми вистояли, про подвиги мільйонів волонтерів, але він мене так і не зрозумів. В англійському «volunteer» в армійському сенсі це «доброволець». І він не повірив, що у нас на фронті були мільйони «добровольців». А в те, що народ утримував за свої гроші армію крім сплачених податків (привіт Гудку), він не повірив тим більше.

4. Найбільша поразка Путіна - це демонстрація відсталості і слабкості його континентальної армії. «Весь світ стежив за бойовими діями і, крім співчуття українцям, робив свої висновки щодо ведення війни генералами РФ. «За підсумками побаченого ми можемо констатувати - техніка РФ безнадійно відстала, системи радіоелектронної розвідки - херня, безпілотні розвідувальні апарати - херня, реактивна артилерія - позаминуле століття по точності і ефективності, системи РЛС контрбатарейної боротьби - херня, системи управління вогнем - херня, системи управління військовими підрозділами - херня, зв'язок - херня, бойовий дух є тільки в елітних підрозділів. Стратегія і тактика російських генералів - повна катастрофа», - вважає офіцер. Причому це не означає, що в України все на багато краще - це означає, що у російській армії все так сумно. Так що тепер НАТО активно розвиватиме системи протиракетної оборони і елітні підрозділи швидкого реагування і вже через 3-4 роки російська вояччина нічого не зможе протиставити НАТО.

5. Ну і найголовніше - це не мир. Це тимчасове перемир'я. Україну потрібно озброювати і на це є політична воля Заходу.

Ось так, друзі. А поки не розслабляємося і продовжуємо допомагати нашим військовим.
***

Нагадаємо читачам „Преси України”, що 12 лютого 2015 року може увійти в історію України як найважливіший день за всю історію Незалежності України, так як Заходом отримано досить таки відчутний сигнал на установку певного „водорозділу” між Європою (США) і Росією на Сході України.

Це, зокрема, підтверджує ізраїльський журналіст Віктор Шевчук в останній своїй статті у виданні «Російський єврей».

Він проаналізував останні економічні новини з МВФ щодо України і зробив вищевказаний висновок.

11

Коментарі

114.02.15, 12:54

Росияне пишут...БЛИСТАТЕЛЬНОЕ ПОРАЖЕНИЕ Путина...
http://blog.i.ua/user/295100/1636664/