Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

"Росомаха" має рацію

Кіборг Росомаха: «Донецьк і Луганськ можна взяти за тиждень, але немає наказу»
Денис Марценко 24 грудня 2014, 19:06

Боєць ДУК «Правий сектор» Денис на прізвисько «Росомаха» розповів про пережите під Донецьким аеропортом. Він переконаний, що війна на Донбасі відбувається «по домовленості», а Донецьк і Луганськ можна звільнити за тиждень.

Новину передає «Преса України».

Росомаха відновлюється після поранення і 38 днів на фронті. Він пригадує, коли в нього виникли підзори, що між українською владою і сепаратистами є таємні домовленості.

«Був такий жорсткий випадок. Коли сєпари штурмували вежу, там було багато поранених, багато убитих. Так от, вони зв’язуються із штабом АТО і кажуть – от ми приїдемо, заберемо своїх поранених і 200-тих. Штаб АТО всіх повідомляє – не стріляти, бо сєпари хочуть приїхати і забрати своїх поранених убитих. Ми спитали вже наших командирів – що робити? Зрозуміло, що стріляти! Що вони роблять із нашими в таких випадках, відомо. Не проходить і 3 хвилин як я не знаю, хто там подзвонив до нашого командира Чорного з тим, аби відмінити команду стріляти. І він, поскрипів зубами, але відмінив її. Блін! І як після всього цього можна із нашою владою взагалі миритись? Це війна по домовленості», - розповів військовий.

За його словами, на передовій існували проблеми із водою, а «найшикарніша страва аеропорту – це «мівінка» з тушонкою

«З водою там проблема. Останній раз, коли ми були, то ми повипивали воду зі всього. Зі всіх бойлерів, з труб, з бочок з водою, які знайшли. Ти вранці прокидаєшся і не думаєш, чи в тебе вистачить боєприпасів, чи тебе спар замакрошить, мізкуєш, де знайти водички попити. Там дуже велика проблема зі зв’язком. Всі генератори, постріляли, позривали», - пригадав «кіборг».

Росомаха також розповів про місцевих мешканців, яким «Правий сектор» допомагає, чим може.

 «Правий сектор їм реально допомагає. Продуктами, одягом. Ділиться всім так, як це має бути. Але зрозумійте одне – допоки будуть місцеві мешканці у Пісках, доти нас будуть лупити. Половина мешканців залишилась, половина – пішла в ДНР. Ну що вони не зідзвонюються?» - обурений доброволець.

Читайте також:

8

Коментарі

125.12.14, 07:38

так, правда. Бійці АТО всі так думають.

    225.12.14, 11:07

    Можна. Але де гарантія що Рашка не введе знову війська?