Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Ну дуже актуально!

Ігор Луценко: Чому Московія дозволила Порошенку провести вибори
Саша Юрчук 15 листопада 2014, 01:31

ЧИ ЗНОВУ ВІЙНА?

Поступово, неквапом, але впевнено, нарощується московське військове угруповання на Сході і у Криму. Усіх цікавить, чи буде нова хвиля бойових дій?

Я бачу, що бойові дії будуть, це елементарно і очевидно. Цікавить інше – яка буде ідеологія цих бойових дій, яку пропагандистську концепцію під це зараз намагаються підвести?

Отже, давайте подумаємо.

Вас не турбувало питання – чому Московія дозволила Порошенку провести вибори, і почала наповнювати Донбас своїми військами лише після того, як вони, по суті, закінчилися?

Відповідь – Путін, фактично, сам забезпечив вибори в Україні, щоб завести туди п’яту колону. Не виключаю, що це домовленість з Порошенком – саме такі умови, саме таке сприянням екс-регіоналам передбачалося негласним договором з Путіним. 

(Приміром, мої джерела в Генпрокуратурі кажуть, що Бакуліна звільнили якраз по прямій вказівці президента – але ж на Бакуліна справи по крадійству на мільярди. Зараз він депутат. Переміг.)

Тепер ми маємо «опозицію». Зараз вони почнуть верещати про те, що ми проводимо геноцид донбаського населення, оскільки не платимо пенсії та інші соцвиплати тим, хто зараз під окупацією. Якщо у нас не буде грошей оплачувати їм газ і вугілля – «опозиція» буде кричати і про це. Ми сиділи у замерзлому Києві, перекривали вулиці з вимогою не морозити наших дітей. Зате у Донецьку тепло дали за розкладом. І гаряча вода там не зникала.

Зараз починається нагнітання істерії – що, мовляв, Київ нас морить голодом. Аналогічна хвиля пропаганди буде йти з Криму. Картинки дітей та старих, що помирають з голоду (це правда, вони таки помирають, але не через нас).

Далі буде імітація масового обурення в ЛНР/ДНР і в Криму. 

Далі російські війська, переодягнені місцевим населенням, будуть вирішувати оперативно-тактичні завдання. 

Нагадую, Янукович ще живий і «легітимний». 

***

Єдиним рішенням я бачу побудову системи легкого імпічменту президента, щоб примусити його діяти в інтересах України – або законно відправити геть. Новий Майдан у цих умовах – це ризики нових, ще більших втрат територій

Ігор Луценко

18

Коментарі

115.11.14, 09:13

Згідні ми офіцери капелани УГВР з тим що написав ІГОР тут та наш Почесний друг УПА офіцер запасу галичанин Михайло Бойко -ЦИТАТА "Не потрібні Парашенку НАСТУПАЛЬНІ війська. Йому потрібно тупо ЗНИЩУВАТИ в окопах ( вибачте - за цапову душу) добровольчі батальйони без статусу, без важкої техніки і жувати соплі та волати про перемиря. "...Правдою ЖИТТЯ є те що Порошенко і Путін та Обама та багато інших керівників та чиновників майже всіх держав світу підло як дурисвіти працюють за єдиним тайним лохотронним планом ГЛОБАЛсіонізму та відомо що ПОРОШЕНКО досі ніде не звинуватив СУПЕРсатаниста і кума ХЙЛА Ведмедчука в якого був багато років вірним другом і 1 замом по колись ще більш впливовій ніж ПР олігархів ГОРБАЧОВ+ПУТІНА партії СДПУ обрізаних !!! http://blog.i.ua/user/4400999/ Слава Україні

    215.11.14, 09:49

    Ай, "умніца"! Під стать своєму лизу папаші! Якщо там так "добре", то нехай там живе!!! Кого жаба душить - ВСІ В ДОНБАС!!!Най вам "похорошеет"!!!

      315.11.14, 09:55

      почати усувати оліг...

        415.11.14, 15:08

        Знаєте, мама мого чоловіка, інвалід, що не може вийти з квартири, не отримує вже давно в Донецьку жодної копійки и до того ж мерзне у нетопленій хаті... Тепер завданя, і дуже нелегке, як іі звідти видостати.

          515.11.14, 20:50Відповідь на 4 від Larynia

          Ваш чоловік у якому добровольчому батальоні воює?

            615.11.14, 22:24Відповідь на 5 від Характерник+

            Ваш чоловік у якому добровольчому батальоні воює?Де я казала, що він воює, перепрошую?