хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

кацапським окупантам, українські скотомогильники

Мамо, забери труп свого сина додому! (ФОТО+18)
Олена Ярмолюк 31 жовтня 2014, 15:24
 1578  2
Мамо, забери труп свого сина додому! (ФОТО+18)

В результаті чергової атаки бойовиків на донецький аеропорт, українські «кіборги» знищили велику кількість бандитів. Серед тяжкопоранених виявився молодий росіянин, який встиг сказати: «Я хочу додому». Захисники аеропорту звертаються до матері з проханням забрати тіло свого сина додому, в Росію. Про цю новину повідомляє Преса України.

Серед знищених бойовиків після чергового невдалого штурму донецького аеропорту виявився російський солдат з документами на ім'я Буланов П.А., родом з Єкатеринбурга.

При ньому були виявлені: табельна зброя, військовий квиток, паспорт громадянина РФ, а також індивідуальний жетон. Хлопець отримав важке поранення і кілька секунд ще залишався живий, останнє, що він встиг сказати: «Я хочу додому».

Українські «кіборги» звертаються до родичів загиблого росіянина з закликом забрати труп своєї дитини додому, інакше він залишиться лежати під відкритим небом непохороненим. Бойовики не піклуються про те, щоб надати землі тіла загиблих своїх зазомбованих російською пропагандою прихильників. Тому родичам доведеться поміркувати над «самовивозом» свого «героя». 

Читайте також:

9

Коментарі

131.10.14, 17:27

Українські скотомогильники з нетерпінням очікують на нових рашистських окупантів

    231.10.14, 17:45

    воно варте такого кінця

      31.11.14, 19:07Відповідь на 2 від Характерник+

      це ж не путінськи родичі, а росіян не шкода нікому, нажаль вони цого не розуміють