хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

кацапстан - імперія зла

РФ перекидає на Донбас техніку наступального характеру
Саша Дащук 31 жовтня 2014, 14:57
 1182
РФ перекидає на Донбас техніку наступального характеру

Росія продовжує перекидати на окуповані бойовиками території Донбасу військову техніку та особовий склад.

Про це повідомив речник Інформцентру РНБО Андрій Лисенко, новину передає «Преса України».

«Росіяни продовжують перекидати на територію Донбасу особовий склад та техніку наступального характеру», - сказав він.

За його словами, в зоні АТО фіксується тенденція до збільшення активності ДРГ та інтенсивності обстрілів з боку російсько-терористичних військ.

«Зокрема, посилились обстріли контрольованих українською владою населених пунктів Луганської області, перепідпорядкованих до Новоайдарського та Попаснянського районів.На лівому березі річки Сіверський Донець наші військові відбили атаку з напрямку селища Геєвка на взводний опорний пункт позицій ЗСУ. Терористи зазнали втрат», - зазначив Лисенко.

Також позиції українських військових були обстріляні у Донецькому аеропорту та в районі Авдіївки. Тривають обстріли під Дебальцеве та селищем Тоненьке.

Крім того, терористи обстріляли ряд населених пунктів в Донецькій та Луганській областях.

Раніше повідомлялось, в районі населеного пункту Саханка, поблизу Маріуполя активізувались підрозділи бойовиків кавказької національності.

Нагадаємо, з району Сніжного у напрямку Донецька терористи переправили декілька десятків одиниць бронетехніки без розпізнавальних знаків, зокрема, близько 50 танків.

11

Коментарі

131.10.14, 18:49

Проголосують за приєднання до Росії й почнуть

    231.10.14, 19:34

    Бог ПОКАЗАВ в кінці жовтня Украіні і ДОНЕЧЧИНІ над МАРІУПОЛЕМ у небі ХРЕСТ як СЛАВНИЙ Знак СТРАСТЕЙ й СПАСЕННЯ УКРАІНИ ! ЦЕ побачили прихожани ХРИСТИЯНИ СвятМИКОЛАІВСЬКОГО ХРАМУ й СВЯЩЕНИК УПЦкп Микола =а імя "МИКОЛА " означає " ПЕРЕМОГА НАРОДУ " ! Отож вірмо УКРАІНЦІ ХРИСТИЯНИ що переможем до свята 19грудня 2014року на своій козацькій християнській землі і нам СКОРО на поміч з небес ймовірно з Богом воскреснуть героі УПА і АТО ! Назва "Маріупіль " означає "МІСТО МАРІЇ "! Хресту ТВОЄМУ поклоняємось Боже ВЛАДИКО і Святеє ВОСКРЕСІННЯ Твоє й ГЕРОІВ УПА і АТО скорше ПРОСИМО ! Богородиця й БОГ ПОМОЖЕ ! Разом переможем http://patrioty.org.ua/bozhiy-znak-u-nebi-nad-mariupolem-z-yavivsya-hrest/ СЛАВА УКРАЇНІ http://blog.i.ua/user/4400999 Слава Богу за все !

      31.11.14, 19:10

      потихоньку сдают территории