хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

давно пора його замочити

Спецслужби кацапстану ліквідують пуцькіна у разі масштабного наступу
Саша Дащук 31 жовтня 2014, 13:03
 2628
Спецслужби РФ ліквідують Путіна у разі масштабного наступу

Російські спецслужби фізично ліквідують Президента Російської Федерації у разі повномасштабного вторгнення російських військ на територію України.

Таку думку висловив політичний аналітик Павло Нусс, новину передає «Преса України».

«Безумовно, широкомасштабне вторгнення військ Путіна на територію України призведе до швидкої його (Путіна) смерті, адже державна машина агресивної Росії не витримає натиску Західного світу після рішення свого патрона використати останню можливість, і захопити схід та південь України», - сказав він коментуючи інформацію народного депутата Олександра Бригинця, про можливий наступ військ РФ на Україну. 

За його словами, Кремль вже давно стоїть на порозі «дворцового перевороту», але в разі повномасштабної війни Путіна чекає фізична ліквідація російськими спецслужбами.

«Там розуміють, механізм повалення режиму та дезінтеграції Росії стоїть на порядку денному у лідерів світових держав», - зазначив експерт.

Як відомо, народний депутат Олександр Бригинець заявив, що Путін розпочне повноцінну війну проти українського народу 4 листопада.

Нагадаємо, ватажок терористів Олександр Захарченко заявив, що бойовики мають намір встановити свій контроль над Маріуполем. Якщо українська влада не віддасть це місто терористам добровільно, то бойовики силою його заберуть.

8

Коментарі

131.10.14, 19:45

Нащо чекати "повномасштабного ".?
Зробіть добре діло зараз, вам весь світ дякуватиме!

    231.10.14, 19:58

    Бог ПОКАЗАВ в кінці жовтня Украіні і ДОНЕЧЧИНІ над МАРІУПОЛЕМ у небі ХРЕСТ як СЛАВНИЙ Знак СТРАСТЕЙ й СПАСЕННЯ УКРАІНИ ! ЦЕ побачили прихожани ХРИСТИЯНИ СвятМИКОЛАІВСЬКОГО ХРАМУ й СВЯЩЕНИК УПЦкп Микола =а імя "МИКОЛА " означає " ПЕРЕМОГА НАРОДУ " ! Отож вірмо УКРАІНЦІ ХРИСТИЯНИ що переможем до свята 19грудня 2014року на своій козацькій християнській землі і нам СКОРО на поміч з небес ймовірно з Богом воскреснуть героі УПА і АТО ! Назва "Маріупіль " означає "МІСТО МАРІЇ "! Хресту ТВОЄМУ поклоняємось Боже ВЛАДИКО і Святеє ВОСКРЕСІННЯ Твоє й ГЕРОІВ УПА і АТО скорше ПРОСИМО ! Богородиця й БОГ ПОМОЖЕ ! Разом переможем http://patrioty.org.ua/bozhiy-znak-u-nebi-nad-mariupolem-z-yavivsya-hrest/ СЛАВА УКРАЇНІ http://blog.i.ua/user/4400999 Слава Богу за все !