хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Степан Бандера назавжди з нами!

З нагоди 55-ї річниці вбивства Степана Бандери, сина вбитого в застінках київського НКВД священника східного обряду-уніата о. Андрія Бандери



Відкритий лист до редакції та власнику ЗМІ "Ера" Андрію Деркачу

Дорога редакція радіо Ера, прощаюсь з вами, тому що цитування навіть в новинах представників партії Ляшка, не кажучи вже про той непомірний час, який займає означена партія у ефірі вашого мовлення, - змушує мене більше не вмикати канал радіо "Ера"
Оскільки я дуже поважаю переважну більшість вашого колективу за розум, тому і не роблю пояснення хто і що є проект "Радикальна Партія Олега Ляшка", а скажу просто: мені осточортіло до нестями оті всі "політичні ігрища" довбаних закулісних лялькарів, бо вже життя скінчилося, а пожити в нормальній країні так і не довелось власне з цієї підступної причини. Ми не раби і не маріонетки - ми живі люди! Засуньте собі тих довбаних політтехнологів їх довбані власники-лялькарі туди, куди ви постійно хочете запхати народ України!

Якщо комусь мало революцій і гільйотин - дочекається, за тим не стане!

Єдине, що мені, Богдану Гордасевичу, сину письменниці-дисидентки Галини Гордасевич, дуже прикро бачити в таборі підтримки блазня-гоміка Ляшка власника "Ери" пана Андрія Деркача, сина Леоніда Деркача. Знову ж не маю бажання розписувати чому, а просто мені було цікаво як в книзі Аміраджибі "Дато Туташхія" мати Андрія Деркача за своєрідного заочного опонента по життю та боротьбі. Жаль, дуже жаль, що мною втрачено мій антипод (але не ворог!) по життю, бо хто з Ляшком - той для мене викликає тільки співчуття, як Іван Заяць чи Юрій Шухевич, а тепер - і Андрій Деркач. За таких обставин наше подальше тривале тривіальне заочне змагання в стилі "контрверсій" стає неможливе і я прощаюсь.

Час, люди і Бог розсудять кожного.

Поскриптум: добрі правила потребують винятків, тому я все одно буду включати радіо "Ера" вранці, як це і роблю багато років, - рівно о 5.55, але виключатиму після 6.02 - святе не може бути переможено поганим.

Богдан Гордасевич
11:54 15.10.2014

Читайте основне по темі Степана Бандери в сучасності тут -  дуже вартісний матеріал:
http://blog.i.ua/community/5846/1541379/


88%, 15 голосів

0%, 0 голосів

12%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
14

Коментарі

115.10.14, 12:46

Мне тоже стало тяжело слушать Эру, хотя раньше слушал много лет.

    215.10.14, 15:36

    Друже Богдане, як зрозуміти оці Ваші слова: "Жаль, дуже жаль, що мною втрачено мій антипод (але не ворог!) по життю, бо хто з Ляшком - той для мене викликає тільки співчуття, як Іван Заяць чи Юрій Шухевич, а тепер - і Андрій Деркач."

      315.10.14, 18:05

      Бандера - це історична постать, але не варто робити культ та ультраправі маніпулювання на зразок Че Гевари. Треба пам'ятати історію, говорити про національних героїв та запобігати безглуздих ідоловклонень, особливо тим, хто про нього нічого не знає.

        415.10.14, 21:55

        Не сотвори кумира,Бандера боровся за незалежну Україну як багато інших героїв як до нього так і після нього.

          516.10.14, 19:00Відповідь на 2 від Мольфар

          А ви "Дата Туташхія" прочитайте - і все зрозумієте.
          Деркач Андрій - правляча каста з "совкової опричини", а я - маргінес і соціальне ніхто з української давньої родової інтелігенції. Ми - контра по всьому, окрім України, де обоє живемо. Але при тому ми не є вороги - ми антиподи.

            616.10.14, 19:02Відповідь на 4 від Korsar-K

            Не сотвори кумира,Бандера боровся за незалежну Україну як багато інших героїв як до нього так і після нього.Перечисліть ваш перелік імен героїв, щоб я знав, а то все загальні фрази

              716.10.14, 19:03Відповідь на 3 від Ozzyman

              Вам кажуть читати його праці та розуміти ідеї, а ви все на "Совок" рівняєтесь: культ, кумири, хани, пахани...

                816.10.14, 19:09Відповідь на 1 від old hobbit

                Мне тоже стало тяжело слушать Эру, хотя раньше слушал много лет.
                Отож і воно. Я все дивувався, як русофіл Андрій Деркач таку гарну українську за мовою і навіть змістом зробив радіостанцію, але тепер це щось неможливе стало, ретроградне і антиукраїнське, а Ляшко як лідер у Деркача Андрія - це огидно. Зек-стукач-кедебіст Янек ще якось-какось зрозуміло, але блазень-гомік в лідерах - це містерія-буф за Брехтом.

                  916.10.14, 19:16Відповідь на 7 від Богдан Бо

                  Я не проти читати та розуміти, але сьогодні бачу дещо інше. А де Ви взяли від мене хани, пахани? Я такого не казав.

                    1016.10.14, 20:01Відповідь на 9 від Ozzyman

                    Я не проти читати та розуміти, але сьогодні бачу дещо інше. А де Ви взяли від мене хани, пахани? Я такого не казав. А де я вас цитував?
                    Також для мене Степан Бандера є феномен узагальнення... Простіше кажучи: прочитайте "Степан Бандера: людина і міф" Галини Гордасевич

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна