хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Слова, гідні Президента

Ми не віддамо жодного клаптика нашої землі - Порошенко
Володя Костик 12 жовтня 2014, 21:30
 235
Ми не віддамо жодного клаптика нашої землі - Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявив, що Україна обов'язково відновить контроль над усією територією, після чого в країні настане мир.

Про це президент заявив під час свого відеозвернення до українців.

"Ключове наше завдання - встановлення контролю на українсько-російському кордоні. Тому що кордони України - це святе. Вони незмінні, і ми не віддамо жодного клаптика нашої землі. Ми відновимо суверенітет над кожним квадратним метром. Але для цього потрібен час", - заявив він.

Крім того президент зазначив, що вибори на територіях які в даний час контролюють терористи обов'язково відбудуться, але тільки за українським законодавством.

"Якщо ми досягнемо повного припинення вогню, виведення російських військ і техніки, встановлення контролю над кордоном, то відкриється зрозумілий і необхідний шлях до політичного врегулювання. Для цього на поки підконтрольних бойовикам територіях повинні відбутися вибори місцевих органів влади", - заявив він.

Однак, за його словами, це будуть "не ті вибори, які намагаються проголосити терористи, а лише ті, які передбачені українськими законами".

"Вибори, які відбудуться за українськими правилами і будуть повністю відповідати українським законам. Які відбудуться під наглядом ОБСЄ і інших європейських, міжнародних організацій і структур та будуть визнані всім світом як прозорі й демократичні", - сказав президент.

8

Коментарі

113.10.14, 07:39

Щось він перемудрив, вибори на територіях не підконтрольних Україні? То може хай ще і ростовська область когось нам "вибере"?..

    213.10.14, 09:46Відповідь на 1 від Sviй

    Ще не вмерла Україна від Сяну до Дону...

    Ростов вибере Україну...і догадалки не ходи

      313.10.14, 14:45Відповідь на 2 від Мольфар

      Життя заставило познайомитись ближче з жителями донеччини, щось оптимізму не додається.

        413.10.14, 18:33

        Гладко было на бумаге, да забыли про овраги

          513.10.14, 21:40Відповідь на 3 від Sviй

          Не дійшло через голову дійде через задницю