хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Чи помиляються аналітики ?

Путін вичерпав всі ресурси для продовження гібридної війни
Володимир Сагайдачний 12 жовтня 2014, 18:44
 1721
Путін вичерпав всі ресурси для продовження гібридної війни

Президент Росії Володимир Путін вичерпав всі свої ресурси для подальшого просування в глубину України. Таку заяву зробив російський політолог Дмитро Орешкін, передає новину Преса України.

Також він відмітив, що вчорашнє рішення Путіна, щодо відводу військ від кордону з Україною, це початок деескалації конфлікту на Донбасі.

"Путін вичерпав ресурси, які він міг би використати для подальшого просування вглиб України", - зазначив експерт.

На думку Орешкіна для Путіна було неочікуваним такий відпір українців по декільком напрямкам відразу: військовому, соціальному, дипломатичному та економічному.

"З військової точки зору передбачалося, що українська армія де-факто не існує і не здатна чинити ніякого опору; власне, в Криму так воно і вийшло, але Україна встигла за 2-3 місяці створити боєздатні частини, які більш або менш успішно воюють", - зазначив експерт.

"Проти очікувань у соціальній сфері на території передбачуваної так званої Новоросії Росію не те щоб зустрічають з розпростертими обіймами, але в Харкові, Дніпропетровську, Одесі, може бути, не дуже люблять київський уряд, але ще менше вони люблять, коли до них заходять з зброєю", - додав він.

Одним з неочікуваних факторів була для Путіна реакція заходу, адже він планував, що як у випадку з Грузією ЄС та США все проковтнуть

14

Коментарі

113.10.14, 01:19

головним чинником стримування путлера є ціна на нафту. Це давно зрозуміли американці і не дуже сподіваючись на європейські санкції вони взялися за переговори з арабами. Згадайте як дуже наполегливо раша хотіла поговорити з американцями під час транзитної зупинки в європі Обами по дорозі до арабів. Путлер добре памятає як розвалився союз при знижені ціни на нафту. Путлер як вогню боїться цього і якщо ціна буде падати і надалі він буде згоден навіть повернути Крим.

    213.10.14, 08:29

    Я не поспішав би вірити у миротворчість Путіна. Він готується до "Руссой весны 2015 года"

      313.10.14, 09:48Відповідь на 2 від VChmyriov

      Вірити москалям себе зневажати...

      А ціною на нафту і газ, кацапстан таки розвалять

        413.10.14, 17:18

        х...ло может ещё что нибудь выкинуть