Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Артдивізіон кацапів відправився у пекло

рестович: Під Сєвєродонецьком вночі вирізали весь особовий склад російського артдивізіону
Илья Скибинский 05 вересня 2014, 11:25
 1166
Арестович: Під Сєвєродонецьком вночі вирізали весь особовий склад російського артдивізіону

Військовий експерт Олексій Арестович поділився на своїй сторінці у Facebook досить несподіваною новиною про інцидент під Сєвєродонецьком.

Цю новину повідомляє своїм читачам «Преса України».

За словами Арестовича, місцеві жителі під Сєвєродонецькому з ранку побачили російського солдата-артилериста, який вийшов до них «весь в сльозах і соплях».

«За його словами, вночі невідомі люди вирізали весь особовий склад російської артдивізіону. 60 чол. Він ледве втік, і то тому, що знаходився  осторонь. Он воно як буває. Московити просто не зрозуміли, що ми ще, по суті, не починали воювати. Так - перші проби пера», - написав Арестович.

Таке повідомлення практично моментально викликало бурхливі дискусії на тему відповідності дійсності, оскільки деякі акаунти з трьома друзями почали оперативно спростовувати новину. Дехто навіть припустив, що це справа рук чеченців, які воюють на боці української армії, на що Арестович поставив риторичне запитання: «Ви думаєте наші на таке не здатні?». І він же додав, що ви просто погано знаєте українських солдатів.

«Найбільше мені подобаються в коментарях до таких подій, довгоногі моделі в рожевому і мами з дітьми на аватарках, які починають сипати в спростування координатами, розрахунками, організаційно-штатною структурою та оперативно-тактичними нормативами.

Спокійніше, громадяни. 

1. "Вийшов під Сєвєродонецьк" не означає "стояв під Сєвєродонецькому".

2. Стежимо за солдатськими матерями в Росії - не замелькают чи артилеристи?», - вирішив розвіяти сумніви Арестович.

Залишається дочекатися повідомлень у російських ЗМІ, де може з'явитися інформація про зникнення безвісти великої кількості артилеристів, оскільки при знищенні цілого артдивізіону важко буде приховувати цей факт від громадськості.

6

Коментарі

15.09.14, 12:05

СМЕРТЬ кацапським окупантам!!!

    Гість: UAdnepr

    25.09.14, 14:05

    "..Залишається дочекатися повідомлень у російських ЗМІ.."
    насколько мне известно российские СМИ брехуны)) вообще-то, путин отправляет тех, кто не имеет матерей, родственников и т.п. и т.д.., он может быть х .. й л о м, но не дураком..

      35.09.14, 18:10Відповідь на 2 від Гість: UAdnepr

      "..Залишається дочекатися повідомлень у російських ЗМІ.."
      насколько мне известно российские СМИ брехуны)) вообще-то, путин отправляет тех, кто не имеет матерей, родственников и т.п. и т.д.., он может быть х .. й л о м, но не дураком..
      На мою думку він і Ху_ло, і дурень також, бо я вам можу перелічити з десять сценаріїв захоплення України без військового насильства, але він того не зумів, а цей варіант програшний від самого початку, просто купа люду поляже з обох боків задурно. Зрозумійте, що СРСР завоював Афганістан, але програв економіку і розвалився! А РФ вже валиться і думає знайти порятунок у війні. Дурень, повний дурень той Пукін! Якщо навіть Янукович проти нього спрацював, то він дебіл!

        45.09.14, 18:12

        Тільки так!
        Пряма фронтова війна для нас неможлива.

          Гість: UAdnepr

          55.09.14, 18:31Відповідь на 3 від Богдан Бо

          Дискуссия( бывает доходит до спора), но никогда не должна доводить к агрессии- мой принцип(было бы из-за кого)
          ===========================================
          а что если такой уж цели, как завоевать Украину или часть, у путина нет!? Что в россии мало серъёзных, с серъёзными людьми(имеют офисы с видом на красную площадь- "первый с белокаменной") - понимаете о чём это я? там и оружие и всё. всё, всё!! А что Путин? А Путин думает- "за..бали вы меня- путин, то путин сё" - все 23 года граница была такая как есть- ходи туда, ходи сюда! нет что бы приехал укрраинская власть(эта новая) сели бы, поговорили, разобрались!!
          ещё со времён Ющенко, мы то трубу не хнали куда вставить путину с газпромом.. война ещё с 2005 идёт..
          А как вам аннексия Крыма? такой захват с 0,0 жертвами

            Гість: UAdnepr

            65.09.14, 18:43Відповідь на 3 від Богдан Бо

            СССР не завоёвывал Афганистан.. СССР поддерживал одну из сторон.. А как вам действия США в Афганистане, Ираке, Сирии? как у них успехи?
            давайте вспомним Вьетнам?
            главное. Дело в том, что на Востоке Украины ополчения, то есть местное население. Что СССР, что США воевали(за что это уже не важно) с местным населением!
            когда сравнивают Крым с Приднестровьем и подобное- не нужно!! не нужно во всех проявлениях подобных!
            а вот сравнивать как партизанские ополчения во время войны- вот это актуально!!
            Можем вспомнить и ВОВ, с её партизанскими отрядами...

              76.09.14, 02:17

              Хто з мечем до нас прийде, від меча і загине!

                87.09.14, 19:16Відповідь на 6 від Гість: UAdnepr

                Перепрошую, ті покидьки яких Ви називаєте "ополченням" словадоброго не варті і у військовому аспекті вони дорівнюють нулеві. Без москальських регулярних військ вони спроможні тільки на короткочасні грабунки

                  Гість: UAdnepr

                  97.09.14, 22:34Відповідь на 8 від Характерник+

                  я вам одну историю расскажу. Это было ещё в самом начале АТО. "Бес" заправлял в Горловке. Так вот, он там навёл порядок, собрав всех алканов- бродяг одним словом, и занял их работой, по наведению порядка и чистоты, на улицах города!