хочу сюди!
 

Оксана

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Цитата дня від українського генерала Анатолія Лопати

Ті люди, які думають, що Україна здатна сама себе захистити у нинішніх непростих умовах, і пропагують позаблоковість нашої держави, або не сповна розуму, або є відкритими ворогами Української держави. Не може жодна незалежна країна у світі самостійно відбити сучасну агресію. Систему колективного захисту держав можна створити тільки за домовленістю багатьох сторін. Україна повинна бути у якомусь оборонному союзі. Росія на сьогоднішній день просто в спину штовхає нас до НАТО.
10

Коментарі

123.08.14, 22:51

    224.08.14, 08:22

    Брехня!
    Такі гімнясті генерали Україну та її армію до такого стану і довели, бо твердили, що або вже ніколи війни не буде, або хтось нас захистить. Кувейт не був членом НАТО, але його відбили у Іраку Саддама Хусейна - це як? Це називається політика подвійних стандартів. Де зараз гаранти нашої безпеки за Будапештським договором? Де їх ВІЙСЬКОВА допомога? Блоки в сраці! Кожна країна пильнує власні інтереси і безпеку - так було і так буде. Тому і казав Степан Бандера: покладатись на власні сили! В тому єдина гарантія свободи і незалежності: самим бути сильними! Іншого не дано, а УКРАЇНА МОЖЕ ВСЕ !!!

      324.08.14, 10:22Відповідь на 2 від Богдан Бо

      конечно же в блоковом статусе Украина получила бы помощи немного больше, а вся тяжесть ситуации легла бы только на Украину, а вот если бы украинские силы начали захват кацапстана, то сразу бы появились все союзники

        424.08.14, 13:30Відповідь на 3 від Hudson Hawk

        Почнемо окупацію кацапстану, з"являться союзники!!!

          525.08.14, 14:51Відповідь на 4 від Характерник+

          сто процентов