Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Синьо-жовтий прапор над Москвою. Шкода, що не над Кремлем…

Слава Україні!   Героям слава!




Ми взагалі не віримо джерелу “Лай ньюз“, але це той випадок, коли доводиться вірити.

“Невідомі вночі з 19 на 20 серпня перефарбували зірку на сталінської висотці на Котельнической набережній в синьо-жовті кольори і вивісили на шпилі, що вінчає будівлю, український прапор. Зараз на місці працюють співробітники поліції і МНС.

Першим очевидні зміни в колористиці будинку помітив один зі столичних автолюбителів, який їхав по набережній на роботу. Як потрапили вандали в елітний охоронюваний будинок в самому центрі столиці на Китай-городі, поки не відомо. Також виникає питання, як хуліганам вдалося забратися на 32-поверховий будинок, висота якого становить 176 метрів.

Найближчим часом, ймовірно, почнеться демонтаж прапора і повернення зірці первісного кольору, але поки правоохоронці та співробітники МНС уважно вивчають місце події.

Консьєржка елітного будинку розповіла, що подібні випадки вже були. У будівлі є маса технічних входів і виходів, зловмисники залазять всередину навіть через шахти ліфта.”

http://ukrpohliad.org/news/sy-n-o-zhovty-j-prapor-nad-moskvoyu-shkoda-shho-ne-nad-kremlem.html



Затримано підозрюваних у вивішуванні українського прапора над Москвою
20 Сер. 2014 10:230   



МОСКВА, 20 серпня. / ІТАР-ТАСС /.

Поліція затримала вандалів, які повісили жовто-синій прапор на висотці на Котельнической набережній в Москві. Про це повідомили ІТАР-ТАСС в правоохоронних органах столиці.

”В ночь на 20 августа хулиганы покрасили звезду и вывесили флаг Украины на высотном здании на Котельнической набережной

“По гарячих слідах поліція затримала чотирьох підозрюваних і доставила їх до відділу поліції по району Таганський”, – сказало джерело.

Хулігани пофарбували зірку і вивісили прапор України на висотці в ніч на 20 серпня. Вранці верхолази зняли український прапор з будівлі.
Затримані заперечують свою провину

Затримані за підозрою в акції на висотці заперечують свою провину. “Двоє молодих чоловіків й дві дівчини говорять, що стрибнули з висотної будівлі з парашутів. Ніякого прапора, за їх словами, вони не вішали і зірку не фарбували”, – сказало джерело в правоохоронних органах столиці.

Поліція має намір порушити кримінальну справу за статтею “Вандалізм”.

Ми ж очікуємо, що “хулігани” з українських штурмових батальйонів, які зараз воюють на Донбасі, прийде час, і повісять український прапор на Кремлі

http://ukrpohliad.org/news/zatry-mano-pidozryuvany-h-u-vy-vishuvanni-ukrayins-kogo-prapora-nad-moskvoyu.html


86%, 12 голосів

14%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
14

Коментарі

анонім

120.08.14, 23:56

зря они с нами связались. молодцы.

    221.08.14, 01:40

    А чи не черговий фейк від уйла як з гуманітаркою , щоб зберегти фейс ?

      321.08.14, 08:10

      Слава Героям!