Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Про Лукойл і візитку Яроша

Іногда, кроме мірових інформагенств, полєзно подивитися, про шо пише преса східноєвропейських країн. Сьогодні центральні економічні ізданія в Чехії, Словаччині і Угорщині обсуждають одну главну тему - продаж Лукойлом сєті своїх автозаправок в цих державах.

В нас ця новость тоже проскочила, потому она вже не дуже новость. Інтєресно другоє - мадярська Vilggazdasg (Міровая економіка), а разом з нею чеські і словацькі істочніки разом обговорюють зміну баланса сил в заправочном бізнесі, після виходу з ринка Лукойла. Там іде своя гризня. Но ніхто не понімає причин, чого руські раптом рішили слінять.

Обращають на себе вніманіє плутані і протіворечіві об'яснєнія офіціальними представітєлями причин такого спешного продажу, бо Лукойл стараєцця ізбавиться від актівов до конца 2014 года. Собственник компанії Вагіт Алєкперов даже прогнав яку-то пургу про то, шо продаж сєті в цих странах связана з блокуванням поставок комплектующих через територію України. А блокуються поставки.... вніманіє - барабанная дробь... Правим сєктором!

Ну дід всяке міг ожидать від Алєкперова, но такого маразма точно не ждав. Нєужелі етот респектабельний бізнесмен тоже вірить в магічеську силу візітки Яроша?

В то же врем'я всякі восточноєвропейські аналітики начинають умнічати, шо Алєкперов просто ізбавляється от заправок із-за санкцій.

Може й так, каже дід, но сам собі думає, шо Алєкперов просто понімає - не збирається Хуйло оплачувать до конца года 50 млрд. долл., які суд присудив вернуть бувшим власникам ЮКОСА. А раз так - значить, як раньше і казав дєдушка, руські активи будуть конфісковуватися. От хитрий Алєкперов і рішив од гріха подальше збагрить заправки подєшовке. А це не фіг собачий - 138 заправок.

Саме інтєресне, шо не один Алєкперов такий умний. В Хуйлостанє многіє подумують как спасать свої актіви за рубежом, а дурной пример, как ізвесно, заразітєлєн. Наблюдаєм.
АПД Не можу писати в коментарях, тому скажу тут - одразу дуже дякую всім, хто прокоментував. На зауваження, що заправки продаються компаніям-прокладкам, прошу самим подивитися структуру активів угорської MOL GROUP, а головне - згадати епічні битви угорців із Сургутнєфтєгазом, і чим ці битви закінчилися, щоб зрозуміти, що відбувається.

Крім того, адвокати у колишніх власників ЮКОСа рібята ушлі і їм не зря великі гроші платять.


https://www.facebook.com/svyryd.opanasovych/posts/355266811288344

16

Коментарі

14.08.14, 23:13

У нас у Львові Лукойл водії ігнорують .

    24.08.14, 23:15

    ЛУКОЙЛИКИ лукаві раби ПУТІНА який у змові з масонГЛОБАЛІСТАМИ готує нищення населення ХРИСТИЯНСЬКоКАТОЛИЦЬКОЇ ЄВРОПИ якоюсь хімзаразою в час останньої війни яку він вже почав з 1березня 2014р захопивши украінську Кримську область ! ПУТИН є Антихрист і його тайно підтримують масонГЛОБАЛІСТИ які умисно вже 5 місяців не дивлячись на загарбання рашофашистами украінського КРИМУ Й ДОНБАСУ не вводять миротворчі війська ООН на кордон між Украіною і РФ бо у планах їх у ближчі дні 2014р є явити лжебога й зробити цього сатаніста царем від нього та створити ВСЕСВІТНІЙ ЯВНИЙ УРЯД а перед тим знищити 4міліарди людей а особливо європейців останньою ядерною війною =МОСКОВСЬКІ ПОПИ та єговісти і багато сект агітують за чорноокого лжехриста замість правдивого БОГА русого синеокого ІСУСА

      34.08.14, 23:25Відповідь на 1 від РИСАК

      У нас у Львові Лукойл водії ігнорують .Хлопці з Франика казали, в них на Лукойлах взагалі чергують люди на байках, що пояснюють кожному, хто спиняється для заправки, кому ця заправка належить.

        Гість: LA LA LA

        45.08.14, 01:35

        Хай Правий Сектор їм снить кожну нич

          55.08.14, 01:37Відповідь на 4 від Гість: LA LA LA

          Це ж треба такий нік собі обрати!

            65.08.14, 02:47

            гарна новина