Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Коментарій Свирида Опанасовича на коментарій МІДа РФ від 26.07

Вертаючись із зони АТО дід щойно заїхав на заправку, і п'ючи кохве обнаружив, шо МІД РФ вчора розродився без преувеліченія епохальним документом. Ето песня. Нєт, ето поросто якийсь подарок любітєлям глибокого вдумчивого читання між рядками. Дєдушка впевнений, шо небайдужі громадяни з текстом цього коментарія ознакомилися, потому позволить собі свій "коментарій на коментарій". Як і всякий сєльський аналітік дід щитає себе об'язаним розказати людям простими словами, шо воно й до чого.

1. Обращає на себе вніманіє, шо МІД РФ видав цей документ у суботу. Вообще-то в госорганах вихідний і публікація подобного документа світєтєльствує про його ісключітєльну вагу.

2. "Непричесаність" та крайня емоційність коментарія свідєтєльствує, шо його писали і редактірували у великій спішці. Скореє за все дипломати такім образом виполнили прямий окрик із Кремля, який звучав на веліком матєрном. Дипломати лише постаралися см'ягчить тона. Значить, допускає дєдушка, настоящим автором коментарія можна щитать лічно Хуйло.

3. Крилате вираженіє, шо Європа уподобилася "унтєр-офіцерській вдові", яка сама себе висікла, вже блискуче обстєбав Карл Волох, діду добавить нічого і він з Карлом согласєн. Дід, например, погоджується, шо автори коментарія скореє за все не читали Гоголя вообще. Догадуючись через які бюрократичні процедури проходить в МІДє РФ подобний документ перед публікацією, можно смело утверждать, шо Гоголя не читали не менше двадцяти випускніков МГІМО.

4. Єдінственне уточнєніє до коментарія Карла - по мнєнію діда, друга половина коментарія адресована всьо же іменно Западу. Дєдушка призиває вніматєльно перечитать пассажі про лікованіє в рядах терористичного інтернаціонала, а также про регіони його будущей актівізації. Дід склонєн рассматрювать ето в качестве косвенних ультимативних угроз з недвусмислєнними намьоками, шо іменно обіжене і загнане в угол Хуйло збирається предпрінять і де іменно.

5. Ну і наостанок, дєдушке не могло также не понравиться горькоє сєтованіє Хуйла, шо Європа купилася на "киевские сказки". Боїться Хуйло України, значить

Таким образом, можна робити наступні виводи:

- План Хуйла вбить клин між США і Європою окончатєльно потєрпел повний крах. Хуйло етот факт признав.

- Санкції, над якими так довго сміялися в Москві і до яких із сарказмом та недовірою ставилися в Україні, дєйствують. Їхній ефект намного мощнєє, чим можна собі уявити сидячи на дівані і глядя на мір через окошко мордокнижки. Санкції бьють по Хуйлу і його окруженію всьо больнее, Запад вошол во вкус і останавлюваться не собирається. Так держать, заохочує дєдушка прогресивне людство.

- Хуйло находиться в состоянії крайнього нєрвного потрясєнія і реально псіхує шукаючи варіанти вихуду з тупіка. Коментарій прямо указує, шо січас Хуйло готов бросить в топку і сжечь весь свій ресурс вліянія на терористов у всьому світі, актівізірувавши терористичну дєятєльность "в Афганистане, на Ближнем и Среднем Востоке, Севере Африки и в других точках". Дід рекомендує спецслужбам США та других порядних країн особо вніматєльно отслєжувать сітуацію в упом'янутих регіонах планети с целью виявлення метастаз кремльовской опухолі. А оні об'язатєльно проявляться.

Шо буде далі - побачим. Но вот сьогоднішній коментарій МІД РФ прямо свідєтєльствує - мірові дохтора прописали Хуйлу правильне лєченіє і всьо развивається в правильном направлєнії. Хуйло ожидаємо трепихається, лікуватись не хоче, но ми же з вами знаємо, шо сколько верьовочці не виться, всьо-равно Хуйлу піздєц.

Будьте здорові, дід продовжує свій шлях на Київ.


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1518272891740222&id=100006725776067

26

Коментарі

127.07.14, 22:14

    227.07.14, 22:16


    вдумчиво и красочно - деду респект

      327.07.14, 22:30

        427.07.14, 22:41

        МОЛОДЕЦЬ дідусьНЕхай БЕРЕЖЕ його та УКРАІНУ наш БОГ ІСУС СЛАВА УКРАІНІ

          527.07.14, 22:48

            628.07.14, 07:26

              Гість: ЛемБой

              728.07.14, 08:48

              МЗС РФ взялося за старий тон вже призабутих" ТАСС упалнамочен саабщіть"

                анонім

                828.07.14, 11:20

                дай Бог. Слава Украине.