хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Захід боїться Третьої світової? Так Путін її вже розпочав!

Цитування Анатолія Гриценко:

Путіну не Крим потрібен і не Схід України. Йому потрібна вся Україна, разом з Києвом-столицею. І набагато більше! Путін своєю агресією вирішив довести цивілізованому світу, що в Третьому тисячолітті ніяке міжнародне право не діє і нічого не значить – діють і мають значення лише дві речі: гроші і право сили!

Путін уже висловив стурбованість порушенням прав російськомовного населення Естонії та Латвії – і НАТО терміново розгортає для захисту країн Балтії авіаційне і морське угруповання.

Путін уже висловив занепокоєння блокадою Придністров'я з боку України і Молдови – і Румунія терміново пересуває артилерійські й ракетні частини до своїх західних кордонів.

Путін уже направляє свої стратегічні ракетоносці Ту-95МС (з можливостями пуску ядерних крилатих ракет) до берегіів Шотландії, Данії, Нідердандів – перевіряє готовність їхніх радарів ППО, засобів РЕБ і терміни підйому літаків-винищувачів.

Путін уже передислоковує до Криму винищувальну й стратегічну дальну авіацію – російські Су-27, Міг-29 і Ту-22М3 уже на півострові.

Путін під прикриттям підготовки до Сочинської олімпіади оснастив, озброїв, підготував, здійснив передислокацію, перевірив розгортання і частково бойове застосування своїх мобільних бригад, в тч механізованих, аеромобільних, десантно-штурмових, спецназу ГУР МО, насамперед бойових диверсійних груп і вертольотів армійської авіації; спланував і задіяв транспортні коридори для швидкого нарощування сил і засобів навколо України – темпами, які ні нашій армії, ні військам НАТО зараз недосяжні.

6

Коментарі

14.05.14, 11:26

Хм, наїпав тих даунів з НАТО а про нас я взагалі мовчу...

    24.05.14, 11:43

    Да все бояться третей мировой войны.У нее не будет не победителей не побежденных.Путину терять уже нечего-он сам себя загнал в угол.Вот все забывают вспомнить про Китай,а у них то есть спорная територия и китайцев в россии живет много и китай хочет чтобы не только долор,а юани катировалис на межбанке.с ув.Игорь

      38.05.14, 20:23

      А дулю йому, без маку.