хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Росіяни з Севастополя вже просять політичного притулку у Польщі

Двоє громадян України, мешканці Севастополя, росіяни за національністю попросили політичного притулку у Польщі після анексії Криму Росією. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

«У минулі вихідні в пункті пропуску «Шегині» на українсько-польському кордоні, до прикордонників звернулися двоє громадян України, росіяни за національністю, що проживали у Севастополі і мали на це підтверджуючі документи – внутрішні паспорти з пропискою. Вони попросили українських прикордонників посприяти в отриманні політичного притулку на території Республіки Польща. Усі дані на чоловіка та жінку 1981 та 1985 років народження прикордонники Львівського загону відразу надали польській стороні», - йдеться у повідомленні.

Шукачі притулку повідомили, що «не погодилися з агресією Росії, тому проти них були застосовані заходи морального та фізичного впливу», після цього їм довелося покинути місто, в якому вони народилися та проживали.

Також у прикордонному відомстві викрили брехню «нової влади» Криму, зокрема заяву «віце-прем’єр-мінстра» Рустама Теміргалієва, що на півострів «щоденно приїжджає майже 200 біженців з України».

«Державна прикордонна служба заявляє, що на даний час не зафіксовано випадків, коли б люди їхали в АР Крим з речами, великими групами чи сім’ями. Також не відмічаються й інші факти, які б вказували, що громадяни втікають у Крим, як біженці чи задля кращого життя», - наголосили у прикордонному відомстві.

Там нагадали, що ще недавно російські ЗМІ неодноразово подавали інформацію про масову втечу українців до Росії. Але для ілюстрації такої «втечі» вони використовували  відео з пункту пропуску «Шегині» на кордоні з Польщею.

«Називали цифри у понад 100 тисяч осіб. При цьому перетин кордону з Росією по ділянці Східного регіонального управління Держприкордонслужби у середньому за добу, як в Україну так і на виїзд з України, становить 45-50 тисяч осіб різного громадянства», – розповіли в Дерприкордонслужбі

Крім того, за інформацією Держприкордонслужби з початку конфлікту з Криму вимушено виїхало більше 1000 осіб. Також зафіксовано факти, коли громадяни України вимушено покидали Кримський півострів і просили притулку в країнах ЄС. Наразі зафіксовано 34 таких осіб. Зокрема, група з 32 кримських татар (в тому числі 17 дітей) у пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, повідомили, що проживали поблизу Євпаторії та у зв’язку з тим, що допомагали військовим України, їх почала переслідувати так звана  нинішня влада Криму. Виїжджають вони в Республіку Польщу для отримання статусу біженців, щоб уникнути насилля.

Тиждень.ua
15

Коментарі

125.03.14, 19:32

То заберіть манкуртів, як і татар, до міста Лева! ДУРНА НАЦІЯ, приречена на знищення! ВСІ народи дбають про СВОЇХ, а вам - галичанам, на українців, яким загрожує окупація і загатовлені катівні кадебе (як би вони себе не називали) на південному сході України, ПЛЮВАТИ! Кому війна, а кому мати рідна? Доказ СТРАШЕННИЙ ріст цін на нерухомість на ЗУ і нищівне падіння цін на СУ. НАЖИВАЙТЕСЬ і рятуйте потенційних ворогів!Ось вам:

    225.03.14, 19:37Відповідь на 1 від Alter ego*

    Ви як завжди сама ніжність і тактовність.
    Не переживайте аж так: всі ТАМ будемо

      325.03.14, 20:19

      Впевнена, що кримчанам гірше не буде.
      Звісно, якщо вони схочуть працювати, а не лише жити з
      доходів по здачі будинків

        425.03.14, 20:21Відповідь на 1 від Alter ego*

        Шановна, я з вами не згодна. На Сході взагалі ціни нижчі, бо екологія погана +
        ЗУ нині виглядає набагато стабільнішою за СУ, де проходять проросійські мітинги.
        Ось ціни на те й вказують

          525.03.14, 20:42Відповідь на 3 від М_Ірина

          Але ж вони сподівалися на покращення вже сьогодні!

            625.03.14, 20:50Відповідь на 5 від Богдан Бо

            Хай сподіваються

              725.03.14, 21:08

              Краще незадоволені нехай ідуть, не буде кого Росії захищати.