хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Нічого нового для Криму не придумали в Росії..

Цитування Вікіпедії:

Радянська Соціалістична Республіка Тавриди (рос. Советская Социалистическая Республика Тавриды, також була відома як Таврійська Радянська Соціалістична Республіка) — штучне напівдержавне утворення, радянська республіка, що існувала у Криму у березні-квітні 1918 року. Входила до складу РРФСР. Постала за безпосередньої ініціативи ЦК РКП(б) та РНК РСФРР як буфер між радянською Росією та іноземними військами.

ЦВК та РНК Таврійської РСР діяли згідно з декретами радянської влади та займалися конфіскацією землі та націоналізацією промисловості. У березні-квітні 1918 року РНК Тавриди відправила до центральних областей Радянської Росії понад 5 млн пудів провізії.
4 квітня з Москви надійшло повідомлення: Раднарком РСФРР офіційно визнає існування Кримської республіки як самостійної федеративної радянської республіки.

Одначе після проголошення Республіки Тавриди в межах лише півострова більшовики продовжували керувати північними повітами колишньої Таврійської губернії. 28 березня А. Слуцький місцевим ревкомам телеграму: «Декрет про кордони… вважати таким, що відмінено». 6 квітня місцевим органам влади надано директиву: «… за декретом Мелітопольський, Дніпровський і Бердянський повіти не увійшли до меж Республіки Тавриди, але… вони фактично входять до складу соціалістичної Республіки Тавриди». 11 квітня РНК Республіки Тавриди ухвалив рішення відокремлення повітів не визнавати....

але тоді допомогли німці:

Наприкінці квітня 1918 року більшість членів ЦВК та РНК Таврійської РСР на чолі із Антоном Слуцьким та головою губкому РКП(б) Яном Тарвацьким були розстріляні німецькими військами в Алушті. 30 квітня 1918 року Радянська Соціалістична Республіка Тавриди була офіційно ліквідована.


а ще раніше більшовики зліквідували першу в світі республіку мусульман....

Кримська Народна Республіка (крим. Qrm Halq Cumhuriyeti) — держава на Кримському півострові в 1917–1918 роках. Перша у світі республіка мусульман (Азербайджан став республікою в 1918 році)...

Петроградський Совнарком не визнав ані Кримської Народної Республіки, ані її Директорії. За його вказівкою кримські більшовики у ніч на 16 грудня захопили Севастополь та — «від імені совітської влади» негайно розігнали там раду робітничих, матроських і солдатських депутатів. Натомість був створений військово-революційний комітет, під орудою якого червоні загони почали наступ на інші міста Криму...

Наприкінці січня 1918 року більшовики захопили увесь Крим, оголосили про розпуск Курултаю і Ради народних представників та влаштували на півострові масовий терор, який супроводжувався погромами кримськотатарських селищ. У Ялті, Феодосії, Євпаторії, де тоді жили багато кримських татар, розгорнулося переслідування місцевої інтелігенції. «Червоні» матроси та солдати ґвалтували кримськотатарських жінок та дівчат і приторговували ними. Було заарештовано і розстріляно без суду у лютому 1918 р. в Севастополі муфтія Ч. Челебієва.
Інший лідер кримських татар Д. Сейдамет встиг виїхати через Україну та Кавказ до Османської імперії. Значна кількість вояків КНР пішла в гори.
Піз загрозою наступу четвертного союзу, 19 і 21 березня двічі (перший раз — в межах всієї губернії, другий — Криму) було проголошено Соціалістичну Радянську Республіку Тавриди...

12

Коментарі

115.03.14, 00:36

дякую. дійсно, тупа держава РФ

    215.03.14, 00:46Відповідь на 1 від minona

    ще не придумано слів для адекватної характеристики для неї

      315.03.14, 01:23Відповідь на 2 від LeoLine

      якби нам зараз нормальних керманичів, ми б їх переграли. бо люди в нас клепку мають - креативні. як Майдан проти антимайдану. може навіть і стріляти б не довелося особливо. а так Крим здали, очевидно, з самого початку, в обмін на свої посади, а перед народом виставу розігрують. Для вигляду навчання проводять, пастор грає роль головнокомандувача (бездарно грає). за ці два тижні можна було почати реально готувати людей до можливих військових дій: озброїти, вчити надавати мед. допомогу, захищатися і т.д. У всякому разі це не завадило б. Ну і дипломатію, звичайно, ніхто не відміняв. Так, ми слабкі, але ж мають бути в нас важелі впливу і на Захід, і на рашку. Хотіти треба.

        415.03.14, 01:31Відповідь на 3 від minona

        очевидно, що вони там знають ЩОСЬ, що сковує їх розум і волю
        а радитись з людьми вони не звикли й не будуть на нас зважати

          515.03.14, 01:34Відповідь на 2 від LeoLine

          Замість укріплення армії влада укріпила свій захист, створивши нацгвардію - армію поліцаїв, для захисту від Майдану (не хочеться повторити долю януковича). І як би не вимагали люди, щоб їх озброїли, цього не буде, бо знають гади турчинови, шо перші отримають кулю в лоба, і на цей раз уже реальну. А ше й вибори перенесуть, шоб юля встигла набрати потрібний рейтинг, а бют повністю закріпитися. Отаке в мене враження.

            615.03.14, 01:42Відповідь на 4 від LeoLine

            та певно шо знають. якісь вони підозріло спокійні, як на мене. два тижні з моменту оголошення війни фігнею займаються. або не планується війна, принаймні масштабна, або вони просто нездари. не знаю, як інакше собі пояснити. в мене мозок закипає - у мене відбирають країну! а з центру - ніякого плану. а як нашим військовим в Криму - не уявляю. вони ж себе,певно, смертниками відчувають. серце розривається

              715.03.14, 01:43

              http://www.unian.net/politics/896574-smi-kreml-nazval-tri-usloviya-otkaza-ot-voennoy-interventsii-v-ukrainu.html

                815.03.14, 01:45Відповідь на 5 від minona

                все так і може бути або ж близько цього
                вони - перестрахувальники, хочуть виграти майже безкровно і без ризику собою..
                і у будь-якому випадку - ведуть нас на бійню.. не обов'язково під кулі чи під ніж, але - не до покращення..

                  915.03.14, 01:54Відповідь на 8 від LeoLine

                  схоже на те

                    1015.03.14, 09:37

                    кацапы - аборты без творческого потенциала