хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Якщо межигірський козляра очевидно програватиме то...

РОЗКРАДАННЯ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ ШЛЯХОМ ПРИВАТИЗАЦІЇ ПРИСКОРИТЬСЯ!!!




Якщо рейтинг Януковича до 2015 року падатиме, то приватизацію держмайна прискорять - експерт
Віктор Янукович. Фото: bessarabiainform.com
Віктор Янукович. Фото: bessarabiainform.com

Якщо сподівання на перемогу Януковича на виборах 2015 року будуть зменшуватися, то приватизаційні процеси в Україні прискоряться.

Таку думку висловив в коментаріGazeta.ua економіст Борис Кушнірук, коментуючи проект бюджету на 2014 рік, який 11 вересня схвалив Кабмін.

В цьому проекті доходи від приватизації встановлюються на рівні 17 мільярдів гривень. На думку Кушнірука в цю цифру закладені найбільш "ласі" для бізнесменів держпідприємства.

"Що буде після наступного передвиборчого року на сто відсотків не впевнений ніхто. Я не виключаю, що в майбутньому році мають завершитись основні приватизаційні процеси в Україні. Має бути передано в приватні руки, те що ще можна продати. Я не виключаю, що низка підприємств, які ще є в держвласності можуть бути продані. Це і миколаївський "Зоря" і незавершена приватизація в генеруючих потужностей. Тобто в ці 17 мільярдів закладені об'єкти, які є найбільш ласими з точки зору того, щоб вони не дісталися в разі чого ворогу", - сказав експерт.

Він також зауважив, що ця цифра є значною для України.

"Так, вона (ця цифра — ред.) велика. У нас так багато не продавали. Це ще залежатиме від складної гри різних груп ( у парламенті- ред.). Знову ж таки це залежатиме від того як протягом року будуть зростати, чи танути сподівання на перемогу Януковича у владному таборі. Зрозуміло, що якщо сподівання будуть погіршуватися, то приватизаційна структура буде прискорюватися", - наголосив Кушнірук.

Нагадаємо 11 вересня Кабмін взяв за основу проект бюджету на наступний рік. За документом, зростання ВВП України в 2014 році складе 3%. Інфляція передбачена на рівні до грудня — 8,3%, державний борг — 32,4% від ВВП, дефіцит державного бюджету очікується на рівні 2,7% від ВВП. У проекті держбюджету на 2014 рік Кабмін передбачає надходження доходів від приватизації на рівні 17 млрд грн.

Сьогодні спікер Володимир Рибак повернув проект Державного бюджету на 2014 рік до Кабінету міністрів України на доопрацювання за проханням самого Кабміну


Олександр ШУМІЛІН
16

Коментарі

Гість: Добрый Лео

119.09.13, 19:34

хотелось бы напомнить, что разграбление страны начал Кравчук, а в спину его толкали патриоты-незалэжники. ещё вот такой вопрос - а кому может проиграть Янукович?

    219.09.13, 22:23

    Так, якщо при Януковичі Україна вступить до ЄС - він виграє

      Гість: Добрый Лео

      320.09.13, 04:42Відповідь на 2 від М_Ірина

      правильный вывод. Европа получит то, что ей нужно, а ей до лампочки, будет это Тимошенко или Янукович. А Янукович внес аванс за своё президентство. Мы потерпим, Евросоюз не будет десятилетиям подкармливать нашу экономику, поэтому очень быстро Янукович окажется в безвыходном положении - поворачивать оглобли или расстреливать собственный взбунтовавшийся народ. Или отделить от Украины Галицию, оставив их в Европе - полякам на растерзание.

        420.09.13, 11:16Відповідь на 3 від Гість: Добрый Лео

        Краще дурнів віддати собакам. Голодають тваринки, шкода, а кругом стільки баранини

          520.09.13, 12:48Відповідь на 4 від Білотур

          він про рашу вже нічого не каже

            Гість: Добрый Лео

            620.09.13, 16:11Відповідь на 4 від Білотур

            Краще дурнів віддати собакам. Голодають тваринки, шкода, а кругом стільки бараниниЭто ты про Галицию? Баранов там много... Гуцулы любят баранов... а бараны гуцулов... поляки любят и баранов и гуцулов...

              721.09.13, 10:08

              ти як смієш таке про януковича думать!

                Гість: NeManul

                821.09.13, 15:32

                Якщо рейтинг президента суттєво зменшиться, то наступному вріжуть повноваження. Нічого нового в світі нема.. Тому рекомендую опозиційним депутатам тримати свій імідж в позитивному і прозорому руслі. Дививсь в неті трансляцію ЗІКУ з Рави-Руської. Такі речі плюсів іміджу не додають

                  921.09.13, 22:35

                  Справа в тому що всі приватизовані об'єкти ніколи не пізно повернути в державну власність,але насправді люди не переберуть Яника на другий термін,на разі даунецькі дауни теж почали прокидатись.