хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

пуцькін - це здорова задниця

Малюнок Путіна "Кішка. Вигляд ззаду" змусив всю Росію міркувати, на що натякнув президент 

Росіяни гуртом намагаються зрозуміти, що хотів сказати президент своїм малюнком "Кішка. Вигляд ззаду" у курганській школі, що побачила вся країна. "Путінська кішка" миттєво стала приводом для психоаналізу і жартів в інтернеті.

Кошка, вид сзади. Рисунок Путина
"Кішка, вид ззаду". Тепер вся Росія міркує, що ж мав на увазі президент
kurafire, flickr.com

Практично всі найбільші газети Росії згадали у своїх матеріалах про початок навчального року незвичайну витівку президента Володимира Путіна: при відвідуванні школи №7 у Кургані він особисто випробував інтерактивну класну дошку, намалювавши на ній щось, що, за його словами, зображує кішку "вигляд ззаду".

Втім, ЗМІ згадали про витівки Путіна максимально лаконічно і нейтрально, надаючи простір для думок самим читачам. Зате блогери у коментарях дали волю.

Так, у багатьох відразу виникла асоціація з бандою "Чорна кішка" з фільму Станіслава Говорухіна "Місце зустрічі змінити не можна": зі сценою, де член банди Промокашка після пограбування магазину недопалком цигарки малює на стіні котячий силует.

А телеканал "Дождь" одразу ж звернувся за роз'ясненнями до психолога.

"Перше, що кидається в очі - дуже незвичайна поза, ракурс", - сказав директор психологічного центру "Сім птахів" Борис Суворов. Він запропонував кілька інтерпретацій: "По-перше, можна говорити про те, що це чоловік, який не схильний до контакту з людьми, уникає цього, відлюдний, замкнений, самотній, не любить великі скупчення людей".

"Друге - це якісь претензії на оригінальність, химерність, незвичність, але саме претензії: у людини насправді немає якихось креативних здібностей видатних, але вона хоче продемонструвати щось незвичайне, нестандартне, оригінальний підхід", - продовжив фахівець.

"Третє - явне невідповідність пропорцій, це може говорити про те, що людина живе у голові. Він не дуже у контакті зі своєю емоційною сферою і тілом та тілесними потребами. Він більше в інтелекті", - вважає він.

Окрему увагу психолог приділив хвосту кішки: "У тому, як він зображений тут - суворо вертикально у вигляді палиці, явно простежується якийсь фалічний символ. Він не волохатий, не пухнастий, не завивається. Якщо людина таке малює, це характерно для тих, хто не дуже впевнений у своїй мужності або не дуже себе в цьому плані відчуває. Необов'язково сексуально, але з мужністю варто підозрювати якісь проблеми".

Журналіст видання Slon.ru висловив таку думку: "Дивіться: ось людина входить у клас, цій людині все можна, і при першій можливості малює на дошці дупу кота. Тобто, з одного боку - президент знає, що це вся країна побачить, - малюнок можна розцінювати як послання співвітчизникам, а з іншого боку - ми всі думаємо, чим занепокоєний державний діяч Путін, а у нього в голові, виявляється, ось що".

Публіцист, член партії "Яблуко" Сергій Васін у своєму "Живому журналі" опублікував два зображення поряд, пропонуючи їх порівняти. "Це просто випадковий збіг..?" - запиутє він. І розвиває теорію про те, що у Путіна несподівано "вискочило" підсвідоме. Щоправда, не "бандитське", а "чекістське", оскільки Володимир Володимирович, як відомо, був офіцером КДБ.

"Малює Путін на дошці "кішку ззаду", а в думках - підрив на крейсері. Військова жилка!" - написав на своїй сторінці у Facebook політолог Гліб Павловський, додавши відповідне фото.

Колишнього віце-прем'єра РФ Альфреда Коха, як і психолога, збентежив котячий хвіст. "Дивився я, дивився на путінську "кішку ззаду" і ось на які думки вона мене наштовхнула: а чому це у скульптури єврейського героя Давида роботи Мікеланджело член не обрізаний?" - написав він у Facebook.

Деякі користувачі соцмережі взяли приклад із президента і зобразили його власний "вигляд ззаду".

"До цього він вже малював нам "конституцію, вид ззаду", "правосуддя, вид ззаду" і "демократію, вид ззаду". Така спеціалізація у людини. Художник-реверсист", - пишуть у коментарях на YouTube. За матеріалами: newsru.com



22

Коментарі

13.09.13, 23:28

А путлер завжди висвітлюе паршу з задниці.

    24.09.13, 07:51Відповідь на 1 від Korsar-K

    ПУТЛЕР скоро буде знищений ЯВНО БОГОМ й УПА ! 4 вересня День СМЕРТІ славного Героя УКРАІНИ Василя Стуса ! ВІН БУВ ВИСУНУТИЙ на НОБЕЛІВСЬКУ Премію але Кепесесівці ГОРБАЧОВА з КГБісами ПУТІНА вбили 47річного ЛИЦАРЯ ПРАВДИ І ДОБРА ! ХАЙ РОСТЕ всенародна ГАНЬБА жидомасонам ГОРБАЧОВУ +МАРЧУКУ І ВЕДМЕДЧУКУ та всім хто причетні до його смерті ! Шана ЙОГО СИНУ ДМИТРУ як патріоту і ПОЧЕСНОМУ другу УПА ! ВІЧНАЯ память і дай БОГ воскресіння НАШОМУ ГЕРОЮ з небес....адже в останні роки він пророчо написав МИ ще повернемось але не мертві...а непереможні і безсмертні ! "http://blog.i.ua/user/4400999/1137643/ Ось у статті УПА про це є прроцтво на 2013рік http://blog.i.ua/user/4400999/ ТАК І БУДЕ ! Повстане ГАРНО СЛАВНО силами козацтва й патріотів ОУН Бандери+ГОЛОДЮКА з синеоким русим БОГОМ ІСУСОМ

      34.09.13, 08:28

      не ищите черную кошку в темной комнате, особенно если ее там нет

        44.09.13, 11:24

        Щось у нього не здоровий потяг до "вигляду з заду"

          54.09.13, 13:56

          Росія - вигляд із заду.

            64.09.13, 14:41Відповідь на 5 від Пробіотик

              74.09.13, 18:27

              Федерація
              Вони все роблять через сраку
              Люблять захищати російськомовних громадян України. Особливо це видно було 17 -го липня, коли в Азовське море вийшли на баркасі п'ять рибалок провірити роботу двигуна. Російські моряки на військовому катері з ракетними установками їх спочатку розстріляли з автоматичної зброї, потім двічи йшли на ту скаралупку намагаючись її розбити. Рибалку, що все таки насмілився вижити, ще й посадять, бо рибку в нього знайшли. Чи не в кишені?

                84.09.13, 19:27

                чепуха!!!

                  94.09.13, 19:27Відповідь на 5 від Пробіотик

                  а навпаки не думав?

                    104.09.13, 22:10

                    Хотів спочатку намалювать "овцу, вид ззаду", але в останній момент схаменувся - бо, в такому разі, вже наддто очевидно вималювались би потаємні ухили новітнього хв"юрера. А тримати в собі стільки років свою справжню сутність теж більше не в силах. От бідолаха і уподобився на "кішку, вигляд ззаду". Как пєла Алла Пугачёва : - "Всё могут короли... .... ".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна