Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Якщо Росія отримає Україну, наступною буде Польща




Польща грає роль «європейського адвоката» України, оскільки добре усвідомлює: якщо Москва поверне контроль над Києвом, наступною виявиться Варшава. Про це заявив почесний президент Києво-Могилянської академії В'ячеслав Брюховецький.

«Чим більше Росія буде тиснути на Україну, тим позитивніше ставитиметься до нас Європа. Просто зі співчуттям і розумінням того, що, якщо Росія захопить у свої обійми нас, потім вона візьметься за Польщу. Експансія на Польщу теж дуже характерна для Росії. У свій час вони робили дуже суттєві кроки по придушенням католицизму і самого польського національного духу в Польщі. Ідеологічна нелюбов росіян до поляків загальновідома. І поляки добре розуміють: якщо Росія прибере Україну, то наступними будуть вони», - сказав Брюховецький в інтерв'ю газеті «Україна молода».

«Україна має посісти те місце в Європі, яке вона вже займала в різні періоди своєї історії. Фактично вся територія України була свого часу реальною частиною Європи. Той же Донбас, принаймні, південний Донбас, Причорноморські і Приазовські землі були нехай провінційною, але частиною Еллади. Я вже не кажу, що в різний час українські землі мали столицею великі європейські міста - Варшаву, Прагу, Відень, Бухарест. І це все існує в нашій колективній пам'яті», - роз'яснив президент Києво-Могилянки.

«Чи може перешкодити Росія? Я вважаю, що не може. Поїзд пішов. Про це свідчить агонія, яку спостерігаємо сьогодні на політичній арені Росії. Останні події з митними заборонами, газовим питанням свідчать про те, що антиукраїнські сили судорожно хапаються за прогнилу соломинку. Між іншим, зовсім забувши той досвід, який вчить мудрих політиків. Слід згадати, як розвалився Союз, а прибалтійські країни першими почали йти до Євросоюзу і НАТО, і як тоді Росія робила блокаду, відключала газ - а вони йшли. І як тільки вони стали членами Євросоюзу, ставлення Росії моментально змінилося. Це вже рівноправні партнери, не васали. І те ж саме буде і тут», - упевнений Брюховецький.

Новий регіон

15

Коментарі

121.08.13, 13:16

А що незрозуміло ВВП збирае імперію нову і все.Напружено але щось і получається поки що.

    221.08.13, 22:34Відповідь на 1 від Gogilo

    А що незрозуміло ВВП збирае імперію нову і все.Напружено але щось і получається поки що.не даремно росія стала послідовницею совка,все закономірно.

      анонім

      322.08.13, 09:09

      Дії Московщині логічні -- допоки буде існувати можливість відродження Речі Посполитої, допоки Московська імперія буде під загрозою. Відповідно, треба прибрати під контроль три складових -- Білорусь вже підконтрольна, йде боротьба за остаточний контроль над Україною, а після взяти під контроль Польщу вже буде не морока. Але ж і Берліну та Парижу відродження РП дуже не до вподиби.

        422.08.13, 09:29

        Схоже, розумні ляхи всі замордовані москалями

          522.08.13, 10:20

          Як же Росія захопить Польщу, якщо та -- в НАТО та ЄС?

            622.08.13, 10:38Відповідь на 5 від Nech sa paci

            Захопляти не требо ні кого,продажні люди існували ще за часів Карфагену.У чора дивився що Янки не віддають золото німцям. Це натяк Меркель за те шо нетребо яшкатися з рашой.

              722.08.13, 17:25

              Не купуй російське!
              https://www.youtube.com/watch?v=jleoaXhpMg0&list=PLGwM3i7Uy_SWqkAknMMhJheouzCygsaTJ&index=10