хочу сюди!
 

Kateryna

54 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 45-60 років

ВРАДІЇВКА-2013. Чи витримає кандидат в президенти Янукович?

 

Roland Mikiani (c) #Врадіївка

 

Можна сказати, що вже втретє за Януковича український Південь не дав поставити себе на коліна. Під «Півднем» ми розуміємо все Причорномор`я, окрім Криму. Крим — це інше... Й спілкуються з владою там завжди по іншому.

 

Хронологічно ці три випадки, або назвемо їх краще «точки напруги», беспосередньо прив`язані до найбільш зухвалих, нелюдських злочинів за участю місцевої партійно-правоохоронної номенклатури ПР:

 

- наруга над Оксаною Макар;

 

- перешкоджання роботі агрофірми Аркадія Корнацького;

 

- а тепер і трагедія з Іриною Крашковою.

 

Усі ці епізоди мали та, як у випадку з Корнацьким, дотепер мають місце на Миколаївщині, де з вищих посадових осіб області досі ніхто не поніс персональної відповідальності, чим ще більше підсилюється загальне несприйняття #покращувачів. Ніхто з численних аналітиків Партії регіонів, не кажучи вже не менш чисельний партапарат, так і не зрозумів, що за умов повної відсутності будь-яких #покращень в ім`я власного політичного самозбереження варто зробити все можливе аби не допускати у стратечно важливій для кандидата в президенти-2015 Януковича В.Ф. частині країни чогось подібного до інциденту на 8 березня 2012 року. Натомість убезпечена вертикальною корупційною залежністю миколаївська мафіозна пухлина почувається як ніколи комфортною та захищеною, пожираючи у кожному сенсі цього слова нові людські життя, нові родини, нові підприємства та господарські активи.

 

Тому коли стає відомо про беспоредню причетність одного із підозрюваних у згвалтуванні пані Крашкової «перевертнів» у погонах до рейдерського захоплення врожаю зернових на полях опозиціонера Корнацького, ніхто не вважає це добре поставленою п`єсою з повномасштбаної дискредитації режиму Януковича, й не відкидає цей факт як такий що неможливий за жодних обставин. Міліція (точніше не міліція як орган влади, а менти як джерело безвладдя) — єдина надійна опора #покращувачів, відмова від якою передбачатиме припинення їхнього існування. 

 

Мент — це символ доби кримінально-олігархічного #покращення, а тому кожен, хто кидає виклик ментам, чи відмовляється від виконання волі «перевертнів» підлягає безумовному знищенюю Системою.

 

Активісти «Дорожнього контролю» на чолі із лідером цієї правозахисної організації Ростиславом Шапошніковим. Випадковий перехожий на вулиці. Успішний бізнесмен, що потрапив у «розробку» чи має контакти із опальними громадсько-політичними діячами. Симпатична дівчина на автобусній зупинці, така як 29-річна Ірина з Врадіївки. Наляканий постом ДАІ звичайний водій звичайного авто. Власниця будинку в інвестиційно привабливій частині Києва, звичайна вчителька української мови... Перелік потенційних жертв «перевертнів» може тривати до безкінечності.

 

Менти підтримують Систему, а Система покриває ментів. Вона відразу кидається всіює своєю масою на того, хто бодай чимось становить їй щонайменшу загрозу, загрозу реальну чи віртуальну.

 

Пригайде з якою люттю найбільш рейтингові телеканали переслідували (та що там, буквально полювали) на родину підозрюваного у вбивстві охоронників з гіпермаркету «Караван». Не дивлячись на зимову негоду й постійну хурделицю у дворі багатоповерхівки за місцем фактичного проживання Мазурка, там постійно чергувало кілька ПТСок зі знімальними групами. Для чого? Аби відразу виводити у прямий ефір відеозображення кожного виходу назовні дружини та єдиної доньки підозрюваного. 

 

Чому з такою самою творчою енергією телевізійна машина не кинулася шукати Євгена Дрижака, головного підозрюваного у нападі на Крашкову, якому дали втекти колеги-міліціонери? Чому ніхто не прагне допитатися генерала МВС Грицака, якого киянка Ніна Москаленко вважає головним замовником рейдерського захоплення своєї ділянки землі біля Ботанічного саду? Принагідно у того ж таки пана Грицака можна біло б поцікавитися, яку роль у його професійній біографії відіграло одруження на племінниці Леоніда Кравчука, президента України 1991-1994 рр.

 

Відповіді на подібні запитання відомі. Дрижак — частина Системи, яку за жодних умов не можна вилучати з корупційно-мафіозного обігу, інакше вибудовувана з такою ретельністю Система, система влади посткомуністичних фамільних еліт під егідою Партії регіонів зникне, перестане існувати.

 

Інша справа якась вчителька... Чи якийсь «западенець» Мазурок, у родини якого, як потім виявилося, існував давній комерційний конфлікт з МВС. Як відомо, високо естетичне зображення  відокремленої від решти тіла голови людини, зовні дуже схожої на Мазурка, співробітники МВС потім розвісили на усіх станціях Київського метрополітену. Кажуть, знайшли у Дніпрі.

 

Чи якісь журналісти на якійсь акції якогось протесту. Певно, самі напросилися.

 

Чи вагіта продавчиня з райцентру у Чернігівській області, якій ще один такий п`янющій «перевертень» (за повідомленнями ЗМІ, член ПР на додачу), засадив мисливського ножаку.

 

Чи якась дівчина з якоїсь Врадіївки, змушена без чоловіка виховувати свою дитину. Ласа здобич для сільської гопоти з посвідченнями. Мовляв, захистити ж її (у звичному для них розумінні слова «захист») нікому.

 

Дмитро ДОБРИЙ

25

Коментарі

Гість: Тираъ

13.07.13, 10:47

    Гість: NeManul

    23.07.13, 12:12

    Або ти в системі, або.....
    Світ любить сильних

      Гість: заблокований

      33.07.13, 12:13

      Забити ту худобу штахетами з цвяхом!

        Гість: mirumir66

        43.07.13, 20:15

        А разве Янукович принимал их на службу в милицию? Или к каждому миллиционеру приставить президента? Не думаю, что Янукович станет их жалеть, получат по полной и вполне справедливо. И рейтинг президента только вырастет....

          анонім

          53.07.13, 23:32Відповідь на 4 від Гість: mirumir66

          ви проголосували за гвалтівника-рецидивіста, який встановив кримінальні порядки, відповідно на вашій совісті ці масові вбивства і акти насильства

            Гість: mirumir66

            64.07.13, 03:41Відповідь на 5 від анонім

            я не большой знаток криминальных порядков, но хорошо помню, какие порядки установились с принятием Конституции, разработанной патриотами, которым помогал член УККА, член ВАКЛ, соратник Ярослава Стецько и Мыколы Лебедя, соратник Катерины Чумаченко по "внутренним фашистским сетям Америки" судья Федерального Суда Претензий Соединенных Штатов Америки Богдан Футей. кстати, согласно криминальных законов, насильник на зоне никогда не назначался бригадиром. и зону приговором не обманешь.

              Гість: SСHUTZE

              74.07.13, 10:42

              в 2015 вони всі проголосують за Вітю.Я.

                84.07.13, 14:19Відповідь на 4 від Гість: mirumir66

                А разве Янукович принимал их на службу в милицию? Или к каждому миллиционеру приставить президента? Не думаю, что Янукович станет их жалеть, получат по полной и вполне справедливо. И рейтинг президента только вырастет....Ну-ну. Надейся на доброго царя. А какой ему третий срок светил? Не за изнасилование? Вот если такие его "коллеги" встретят твою родственницу, тоже будешь надеяться на доброго батюшку-царя? А не с его ли попустительства так разгулялась гопота в погонах? Кто там сейчас работает, не бывшие бандюки? Они же всех ментов под себя поменяли за три года. И чем вас там в Дебальцеве кормят?

                  94.07.13, 14:19Відповідь на 6 від Гість: mirumir66

                  я не большой знаток криминальных порядков, но хорошо помню, какие порядки установились с принятием Конституции, разработанной патриотами, которым помогал член УККА, член ВАКЛ, соратник Ярослава Стецько и Мыколы Лебедя, соратник Катерины Чумаченко по "внутренним фашистским сетям Америки" судья Федерального Суда Претензий Соединенных Штатов Америки Богдан Футей. кстати, согласно криминальных законов, насильник на зоне никогда не назначался бригадиром. и зону приговором не обманешь.У вас на Данбасе все такие знатоки зоны?

                    анонім

                    104.07.13, 23:53Відповідь на 7 від Гість: SСHUTZE

                    в 2015 вони всі проголосують за Вітю.Я.Врадіївчани не з яничарів http://blog.i.ua/user/463680/1162320/ , зверніть увагу яка в них чиста українська мова.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна