хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Антиреклама Криму ( на жаль)...

В Крыму при подъезде к Ливадийскому дворцу неизвестные в жилетах парковщиков блокируют автомобили, вымогая у водителей деньги.
Відео

14

Коментарі

117.06.13, 15:38

Це один з чинників, чому я не хочу і не буду їздити до Криму. Тому що суцільне скотство і бидлячество. І не тільки у цьому, а навкруги взагалі.

    217.06.13, 15:49Відповідь на 1 від Танк_

    В Криму воно , скажімо так, концентроване... Кредо в них одне - ти(як і всі) їм привіз гроші... Віддав - і нічого їх більше не цікавить... Чи отримав ти щось взамін - твоя проблема... На жаль... Хоч і трапляються там винятки, але через те вони і називаються винятками...

      317.06.13, 16:26Відповідь на 2 від претендент

      Отож. А це тупість. Тому що їх має цікавити, як мінімум, моє бажання приїхати ще і віддати гроші ще раз. Люди ніяк не можуть усвідомити, що вже давно вони не є монополістами. Якщо раніше просто нікуди було подітись, то зараз - сам розумієш.
      За ти місця особливо образливо. В мене там була (100 м від Лівадійського палацу) весільна подорож у 87-му. Там знаходився будинок відпочинку МВС куди нас пристроїла жінкіна тітка - велике цб у МВС УРСР. Фінські меблі та японські телевізори в номерах. Іспанська сантехніка. На пляж - ескалатор з кондиціонованим повітрям - це у 87-му! А зараз там огидного типу гопники царюють
      Я туди точно не поїду.

        анонім

        417.06.13, 21:15

        Крим гарне місце...історія(до кацапської навали) приваблює та вражає...а природа яка чарівна.
        Але їхати туди - дурниця, повна. Марна трата грошей та часу. Хоча...якщо живеш в совку та в сараї, то можливо сподобається. Хоча, і то навряд. Занадто високі ціни на нікудишні послуги. СеР-СеР середини 80-х за цінами Європи класу люкс. Т-то ЖОПА.

          517.06.13, 21:52

          В Криму добре в ранішню весну, або восені

            617.06.13, 23:46Відповідь на 4 від анонім

            Крим гарне місце...історія(до кацапської навали) приваблює та вражає...а природа яка чарівна.
            Але їхати туди - дурниця, повна. Марна трата грошей та часу. Хоча...якщо живеш в совку та в сараї, то можливо сподобається. Хоча, і то навряд. Занадто високі ціни на нікудишні послуги. СеР-СеР середини 80-х за цінами Європи класу люкс. Т-то ЖОПА.
            Непогано було б знову виселити всю ту шушеру, що на курортну землю з'їхалась і заселити більш культурним населенням... Білих з Південноафриканської республіки запросити чи що...

              718.06.13, 07:13Відповідь на 4 від анонім

              Крим за інших умов міг би стати українською Рив'єрою.За своїм кліматом і природою ці місця вповні відповідають одне одному.Але для цього потрібно просто віддати Крим якомусь власнику.На жаль наразі це не можливо.

                818.06.13, 07:17Відповідь на 6 від претендент

                Виселяти потрібно не стільки шушеру, скільки наших "вельмож" які за безцінь захопили там чималі шматки власності і насправді заправляють там.На жаль це неможливо зараз.

                  анонім

                  918.06.13, 08:07Відповідь на 6 від претендент

                  Та вся наволоч почала заповзати в Крим ще з кінця 1700-х... Попробуй їх виселити просто так... Це вже типу їх "ісконниє зємлі". Простіше просто .............

                    анонім

                    1018.06.13, 08:13Відповідь на 7 від uraha

                    Не обов"язково так. Перш за все, необхідна наявність повноцінної Української Держави. Потім державні програми розвитку туризму і так далі. І все буде ОК.
                    Перше що прийшло в голову - Єгипет( а подібних прикладів дуже багато). За підтримки держави(лояльні кредити, податкові пільги і теде) перетворили узбережжя Червоного моря з каменем, піском та двома колючками в туристичну Мекку. Але знову, необхідна Влада, своя, НЕ колоніальна і НЕ чисто злодійська.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна